Inicio Actualidad L’Ajuntament, dia a dia, amb la gent gran del Prat

L’Ajuntament, dia a dia, amb la gent gran del Prat

dilluns, 2 octubre, 2023 – 15:00


L’1 d’octubre és el Dia Internacional de les Persones Grans, una jornada reivindicativa per sensibilitzar la població sobre el lloc tan important que ocupa la gent gran dins la societat, com a patrimoni col·lectiu d’experiència i trajectòria vital.


Per aquest motiu, l’Ajuntament del Prat es suma al manifest que ha fet públic el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat i que podeu llegir al següent enllaç.


Des del consistori, però, es treballa dia rere dia per promoure la vida activa i saludable de la gent gran a través de diferents serveis que tracten de reforçar els mecanismes per tal d’evitar el seu aïllament social i la vulneració dels seus drets.

MAS:  Demà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany


Programa de lleure


El Programa de lleure es reflecteix en tota una sèrie de propostes que abasten àmbits d’animació, participació i manteniment físic i psíquic. Els objectius bàsics són estimular i motivar la persona, mantenir-la en plena forma física i psíquica i ajudar-la a integrar-se en les activitats de la ciutat. En aquest enllaç, podreu veure un exemple del seus tallers i activitats.


Punt de la Gent Gran


El Punt d’Informació de la Gent Gran és l’espai de referència per a la gent gran del Prat. Té com a finalitat facilitar informació sobre temes relacionats amb la promoció del temps lliure i altres activitats o serveis que són d’interès per a les persones de més de 60 anys. En aquest sentit, atén les demandes d’informació sobre serveis i recursos de la ciutat orientats a la gent gran.

MAS:  La Policia Local del Prat del Llobregat i els Mossos d'Esquadra desmantellen un grup criminal que subministrava esqueixos de marihuana de gran qualitat a altres cultivadors


Es pot accedir presencialment a les Cases d’en Puig (pl. de l’Agricultura, 4); per telèfon (93 379 00 50, extensió 5616) o enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat


Programa Antenes


El Programa Antenes és un projecte que a través de persones voluntàries pretén evitar la solitud no desitjada de ciutadania que es troba en una situació del vulnerabilitat. Les visites voluntàries setmanals i l’ajuda de diferents professionals ajuden a la creació de nous vincles amb la comunitat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA: Discotecas Incendiadas sin Permiso de Apertura en Murcia. ¿Hay más?
Artículo siguienteLa Fageda confirma su compromiso sostenible como iniciativa de responsabilidad social en su origen frente al sector del retail y el gran consumo
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí