Inicio Actualidad Cornellà es prepara per a la XXX Jordiada, la festa de la...

Cornellà es prepara per a la XXX Jordiada, la festa de la cultura popular

Cornellà es prepara per rebre Sant Jordi, la festivitat del llibre i la cultura a Catalunya. A la ciutat s’han organitzat diferents activitats sota el paraigües de la Jordiada que enguany arriba a la 30a edició i recupera l’escenari habitual al parc de Can Mercader per celebrar la tradicional jornada popular amb actuacions, música, llibres, roses i diferents mostres de la cultura popular catalana.

Aquest dijous 20, les entitats que formen part de la comissió de la Jordiada han organitzat una cercavila popular per donar inici al programa d’activitats. La trobada serà al parc de Rosa Sensat, a les 19 hores, i arribarà al Castell de Cornellà on tindrà lloc, a les 20 hores, l’acte de presentació i pregó a càrrec del Grup de pintors de Cornellà amb motiu del seu 25è aniversari. 

Al llarg del mes es faran activitats relacionades amb la literatura i la llegenda de Sant Jordi a les biblioteques: un curs de relat breu, un recital de poesia, contecontes, tallers de titelles i d’enquadernació… També, altres propostes com la Nit de Jazz a l’Orfeó Catalònia, la tradicional 8 hores de contes per a infants i adults que organitza l’esplai Mowgli o caminades populars a càrrec de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà o la popular gimcana per parelles per descobrir la ciutat Tresquem (diumenge 7 de maig). 

No faltaran les presentacions literàries i els lliurament de premis del X Concurs de Relats Breus de Cornellà (divendres 28 d’abril) i del Concurs de Fotografia Memorial “Bernardí Fornals” i del Tresquem (dissabte 10 de juny).

XXX Jordiada, 23 d’abril, Festa de Cultura Popular

Aquesta jornada lúdica i festiva de cultura popular catalana torna al parc de Can Mercader (l’any passat el parc estava en obres i es va traslladar al parc del Canal de la Infanta). La festa compta amb la implicació d’entitats, d’associacions i de col·lectius locals per desenvolupar el conjunt de les activitats.

D’aquesta manera, diumenge 23 d’abril, des de les 10.30 i fins a les 21 h, el parc tindrà actuacions, tallers i activitats de cultura popular, a càrrec de les entitats integrants de la Comissió Jordiada.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions obertes al casal d’estiu del PELL
Artículo siguienteLa majoria de la ciutadania valora la gestió municipal amb un nota de 7 o superior
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí