Inicio Actualidad Oberta la convocatòria dels Premis Ciutat de Cornellà 2024

Oberta la convocatòria dels Premis Ciutat de Cornellà 2024

La ciutadania de Cornellà pot proposar des d’ara i fins al 4 de gener, persones, entitats, o empreses que considerin mereixedores d’un premi Ciutat de Cornellà per contribuir a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme a la nostra ciutat.

Els Premis Ciutat de Cornellà se celebren de forma biennal i el 2024 arriben a la tretzena edició. Tenen com a objectiu fer un reconeixement públic a persones i entitats que amb el seu treball i dedicació han realitzat una important labor en el desenvolupament d’actuacions que afavoreixen el conjunt de la ciutadania.

Els candidats poden optar a cinc categoríes diferents: premi Ciutat de Cornellà d’Humanitats, premi d’Acció Cívica, premi d’Economia, Premi d’Honor Ciutat de Cornellà i Premi Especial Ciutat de Cornellà. El jurat està presidit per l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, i hi participa un portaveu de cada grup municipal i cinc persones en representació de la ciutadania.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAmazon Business anticipa incremento de presupuesto e inversiones en tecnología en su informe de tendencias de compras empresariales
Artículo siguienteeDreams ODIGEO crece su plantilla global en un 35 % y proyecta mejorar su capacidad tecnológica con 100 nuevas contrataciones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí