Inicio Actualidad Dinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç...

Dinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre de la plaça de la Vila

dijous, 2 març, 2023 – 13:00


El passat dimarts 28 de febrer es va celebrar el tradicional dinar amb les persones voluntàries que van realitzar el pessebre de la plaça de la Vila d’enguany.


A l’acte hi va assistir l’alcalde, Lluís Mijoler, així com d’altres autoritats, que van compartir taula amb les 30 persones grans voluntàries.


Aquest dinar s’organitza tradicionalment com a agraïment per la feina feta durant els tres mesos que dura el projecte, que un cop més va culminar amb un espectacular pessebre que va poder gaudir tota la ciutadania.


Relatoria gràfica


Al següent enllaç podeu veure les fotos de la trobada.

MAS:  Més de 870 persones han après programació, robòtica i altres tendències tecnològiques al Citilab al llarg del 2023


El nostre lloc al món


Enguany, el Pessebre de la plaça de la Vila va ser més pratenc que mai. La gent gran es va inspirar en el nostre lloc al món per posar de manifest l’orgull que sentim tota la ciutadania en formar part del Prat. 


A la construcció es van poder trobar diferents elements i edificis característics de la ciutat com ara: l’Ajuntament, l’Artesà, la Font dels galls o la Torre Balcells, entre d’altres.


Si voleu recordar el pessebre i tots el seu elements, podeu visitar el seu web en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInici de la preinscripció per a educació infantil, primària i secundària del curs 2023-2024
Artículo siguienteEl més destacat del mes de febrer en xifres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí