Inicio Actualidad El més destacat del mes de febrer en xifres

El més destacat del mes de febrer en xifres

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

L’entrada en funcionament del nou edicle de l’estació de la Renfe, la presentació de la memòria amb els objectius assolits per l’Agenda Social Urbana per Enfortir la Comunitat (ASUECO) entre 2021 i 2023 i l’èxit de participació a la Rua de Comparses del Carnestoltes són algunes de les notícies que han generat titulars a la ciutat i que serveixen per resumir el mes de febrer.

READ  Les bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un concert al Teatre Modern


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre de la plaça de la Vila
Artículo siguienteÚLTIMA HORA | Fallece Josep Molins, atleta olímpico en 1960 y entrenador de Carmen Valero
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí