Inicio Actualidad Més de 870 persones han après programació, robòtica i altres tendències tecnològiques...

Més de 870 persones han après programació, robòtica i altres tendències tecnològiques al Citilab al llarg del 2023

Més de 870 persones s’han introduït o han ampliat coneixements vinculats amb la programació, la robòtica, l’electrònica, la intel·ligència artificial, la cultura maker o el disseny 3D a través de la formació rebuda per part del Citilab durant l’any 2023. Des del punt de vista formatiu, una de les metes del Citilab és garantir que ciutadanes i ciutadans ampliïn els seus coneixements formant-se en tendències tecnològiques, que són disciplines i continguts que no sempre estan a l’abast de tothom.

  • una cinquantena de persones ha participat a les formacions especialitzades i regulars del Citilab, que són els cursos que s’ofereixen habitualment i que tenen una durada anual o bé quadrimestral
  • 665 persones han participat en tallers tecnològics al 2023: més de 300 han sigut grups escolars (alumnat de primària), 250 es tracta d’estudiants d’institut i més d’un centenar són persones que han participat als tallers de cada estiu i cada hivern del Citilab, el Tecnoestiu i el Tecnohivern. 
  • I, a banda, també les formacions externes i col·laboracions: en aquest cas, 160 persones han rebut formació diversa, també en matèria de programació, robòtica, electrònica, disseny 3D, Intel·ligència Artificial i altres tendències tecnològiques.
MAS:  Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

Més informació al web del Citilab

Descobrex les programacions de 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚltims dies per apuntar-vos al concurs de comparses del Carnaval 2024
Artículo siguienteEls pressupostos del 2024 se centren a establir les bases per al futur
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí