Inicio Actualidad Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf

Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf

Esteu aquí

L’exposició fa un recorregut per l’obra del fotògraf.

dimarts, 10 gener, 2023 – 11:00


El dilluns 23 de gener, s’ inaugurarà a la Sala d’exposicions del Cèntric Espai Cultural l’exposició Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf que fa un recorregut per l’obra del fotògraf.


La seva gran passió va ser la fotografia, activitat a la qual es va dedicar com a creador i com a col·leccionista d’imatges històriques del Prat.


Com a fotògraf va obtenir molts premis arreu de Catalunya i va ser distingit amb diversos reconeixements a la seva figura i a la seva obra. L’any 2012 va ser guardonat  amb el Premi Ciutat del Prat  per la seva trajectòria com a fotògraf  i la seva contribució a la cultura i la història gràfica de la nostra ciutat i va estar vinculat a diferents entitats de la ciutat, que també van distingir la seva obra.


En Gerard va morir l’any 2020 i per voluntat expressa, la família va fer donació del seu fons a l’Arxiu Municipal, on va ingressar l’any 2022.


Aquest fons té un gran valor documental important perquè retrata l’evolució i creixement de la ciutat, a més del seu valor artístic.


L’arxiu municipal, a més de conservar la documentació de l’Ajuntament, treballa com a arxiu de ciutat, acollint fons privats de diferents procedències: persones, entitats, empreses, etc. Els fons, que ingressen a l’arxiu mitjançant donacions, s’ordenen, classifiquen i inventarien i es posen a disposició de les persones interessades en la seva consulta. Tots aquests fons contribueixen a augmentar la informació i la documentació sobre el Prat i la seva història.


Molts d’aquests fons, a més dels usos que en fan les persones que fan recerques, han servit de base a moltes de les activitats del programa de patrimoni cultural i s’han pogut veure en exposicions i publicacions municipals.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConclou un Nadal al Prat amb èxit de participació
Artículo siguienteITV en Barcelona: todo lo que necesitas saber
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí