Inicio Actualidad Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf

Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf

Esteu aquí

L’exposició fa un recorregut per l’obra del fotògraf.

dimarts, 10 gener, 2023 – 11:00


El dilluns 23 de gener, s’ inaugurarà a la Sala d’exposicions del Cèntric Espai Cultural l’exposició Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf que fa un recorregut per l’obra del fotògraf.


La seva gran passió va ser la fotografia, activitat a la qual es va dedicar com a creador i com a col·leccionista d’imatges històriques del Prat.


Com a fotògraf va obtenir molts premis arreu de Catalunya i va ser distingit amb diversos reconeixements a la seva figura i a la seva obra. L’any 2012 va ser guardonat  amb el Premi Ciutat del Prat  per la seva trajectòria com a fotògraf  i la seva contribució a la cultura i la història gràfica de la nostra ciutat i va estar vinculat a diferents entitats de la ciutat, que també van distingir la seva obra.


En Gerard va morir l’any 2020 i per voluntat expressa, la família va fer donació del seu fons a l’Arxiu Municipal, on va ingressar l’any 2022.


Aquest fons té un gran valor documental important perquè retrata l’evolució i creixement de la ciutat, a més del seu valor artístic.


L’arxiu municipal, a més de conservar la documentació de l’Ajuntament, treballa com a arxiu de ciutat, acollint fons privats de diferents procedències: persones, entitats, empreses, etc. Els fons, que ingressen a l’arxiu mitjançant donacions, s’ordenen, classifiquen i inventarien i es posen a disposició de les persones interessades en la seva consulta. Tots aquests fons contribueixen a augmentar la informació i la documentació sobre el Prat i la seva història.


Molts d’aquests fons, a més dels usos que en fan les persones que fan recerques, han servit de base a moltes de les activitats del programa de patrimoni cultural i s’han pogut veure en exposicions i publicacions municipals.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí