Inicio Actualidad Propostes de Nadal per a tots els públics al Ribera

Propostes de Nadal per a tots els públics al Ribera

Esteu aquí

Gastronomia, manualitats, arts en viu i l’aventura camarlenca us esperen al Centre Cívic

dilluns, 12 desembre, 2022 – 11:00


Ja arriben els dies més màgics de l’any i al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa estem encantades de presentar-vos un munt de propostes per gaudir el Nadal amb nosaltres!


En primer lloc, un dels clàssics nadalencs del Ribera, com és el pessebre de l’artesà pratenc Josep Peraire, al que haureu de buscar la nova incorporació d’aquest any… Quin personatge serà? La inauguració d’aquest pessebre tan original serà el dilluns 19 de desembre, a les 18 h. Un altre clàssic que també gaudirem aquest any és la visita de la Cartera Reial el dimecres 28, amb la xocolata a la que ens convida l’AVV Sant Jordi-Ribera Baixa.


La gastronomia no pot faltar en una època com aquesta, i, per això, tenim dues propostes per aprendre plats i trucs per sorprendre els i les convidades: el taller “Plats de Nadal per dummies” i el Showcooking de canapès nadalencs al Refugi del Ribera, organitzat de forma compartida amb la Fundació Rubricatus.


L’esperit “Fet a Mà” està sempre present al Ribera, i és per això que hem acompanyat a les aficionades a l’Scrap del territori un any més amb el projecte “Felicita la Veïna”. La gent de la residència Onze de Setembre, del centre de dia l’Onada així com les persones acompanyades pel projecte Antenes, han rebut unes postals ben originals fetes per voluntàries d’Scrapprat i dedicades per alumnes de les escoles Pepa Colomer i del Parc, que per segon any consecutiu han format part d’aquesta iniciativa solidària. 


També podeu sumar-vos a dues propostes en clau handmade: el divendres 16, us convidem al taller “Emboliquem amb materials aprofitats!“, amb l’objectiu de donar una segona vida als residus que trobem per casa, i així embolicar els nostres regals d’una forma més sostenible. A més a més, us podeu sumar a la Zona Jove d’hivern, amb un taller dirigit a joves d’entre 12 i 25 anys, per aprendre a crear objectes creatius amb la tècnica del macramé.


A més l’Harshafa i els seus ajudants, us proposen visitar la Fàbrica de regals del Ribera i participar de l’aventura camarlenca decorant l’arbre dels desitjos que el grup de camarlencs i camarlenques del barri ha instal·lat per preparar els regals que ses majestats hauran d’entregar durant la Nit de Reis.


La cultura digital no deixa d’estar present a les festes, i en aquest sentit, us proposem dues activitats ben diferents però igual d’engrescadores. D’una banda, el Klub Infantil Tecnològic aquest mes presenta un taller on es combinaran les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs. I, dirigit al públic jove i adult, us convidem al taller de creació de memes reivindicatius “”Encara no tens nòvio?” i altres perles nadalenques“. 


El dijous 29 de desembre, tindrem al centre cívic a un personatge molt peculiar: el Mag Magoo. L’inventor d’il·lusions és un espectacle de teatre i màgia del reconegut il·lusionista Enric Magoo. Ja podeu comprar les vostres entrades! I per als més petits i les més petites de la casa, el dimarts 3 de gener podreu sumar-vos al taller de moviment i joc adreçat a famílies amb infants de 12 a 36 mesos en la primera sessió i a famílies amb infants de 3 a 6 anys, que acompanyarà la Cristina Martí de CreaMoviment. L’aforament és limitat!


El dimecres 21,  L’Orquestra de Barri, juntament amb el cor d’adults i l’ensemble de guitarres de l’Escola d’Arts en Viu, ens regalarà una tarda molt emocionant amb una cantata de nadales per la ciutat. Finalment, convidem a la comunitat del Ribera a sumar-vos el diumenge 18 de desembre a l’engrescador Karaoke i Show nadalenc del Ribera, amb riures i la performance de l’artista Karla Ramos, per tancar l’any amb molta alegria!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa UB i Cornellà creen una càtedra per impulsar l’estudi de la perspectiva de gènere i feminismes en l’àmbit de la ciència
Artículo siguienteLa 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí