Inicio Actualidad Lliurament de les beques del Rotary Club El Prat

Lliurament de les beques del Rotary Club El Prat

Esteu aquí

Quatre estudiants reben un ajut de 1.000 € per finançar la matrícula del primer curs de grau universitari o d’un cicle formatiu de grau superior

dijous, 7 setembre, 2023 – 12:45


El Centre Cívic Palmira Domènech va acollir ahir a la tarda l’acte de lliurament de les beques que concedeix anualment el Rotary Club El Prat. El guardó, que compta amb la col·laboració dels instituts públics de batxillerat i de formació professional del Prat, consisteix en tres dotacions econòmiques de 1.000 € per al finançament de la matrícula del primer curs de grau universitari o d’un cicle formatiu de grau superior per als estudiants premiats. Enguany, de forma excepcional, l’entitat ha decidit concedir una quarta beca. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Lluís Mijoler, del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Institucional Juan Pedro Pérez i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura Anna Martín, així com d’una àmplia representació del Rotary Club El Prat, dels estudiants guardonats i les seves famílies i dels directors dels instituts Estany de la Ricarda, Illa dels Banyols i Les Salines, els centres en què estudien els premiats.

READ  El Prat també demana compensacions al món local per la pèrdua d’ingressos que implica no poder liquidar “l’impost de la plusvàlua”


Després del discurs inicial del president del Rotary Club El Prat Pere Azuara, l’entitat va fer balanç dels 25 anys d’existència de les beques que atorguen. Tot seguit, es van concedir els guardons que, en aquesta edició i de manera extraordinària, van ascendir a quatre. Els estudiants premiats van ser:


-Aaron Mohtar Escudero, de l’Institut Les Salines, per cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística.


-Noelia Molina Fernández, de l’Institut Les Salines, per cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances.


-Daniel Miravet Delgado, de l’Institut Illa dels Banyols, per cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial. 

READ  “L’ampliació d’espais naturals protegits suposa una garantia de futur per a la preservació de la biodiversitat al delta”


-Abril Blanco Henríquez, de l’Institut Estany de la Ricarda, per cursar Biologia.


A continuació, el Rotary Club El Prat va homenatjar Pilar Eslava per la seva col·laboració activa en l’adjudicació de les beques i per la seva feina com a regidora d’Educació i Cultura durant dotze anys a l’Ajuntament del Prat. Posteriorment, va intervenir el director de l’Institut Les Salines Miquel Àngel Noval. L’alcalde Lluís Mijoler va protagonitzar el parlament de cloenda.


Set candidatures


Aquest any, tres centres de la ciutat, l’Institut Estany de la Ricarda, l’Institut Illa dels Banyols i l’Institut Les Salines, han presentat un total de set candidatures entre l’alumnat de batxillerat o de cicles formatius de grau mitjà resident al Prat de Llobregat que vulgui cursar estudis superiors. N’ha quedat exclòs l’alumnat que ha obtingut matrícula d’honor, atès que ja gaudeix de gratuïtat en la primera matrícula universitària. Per prendre la decisió, el jurat, que va reunir-se el mes de juliol, ha tingut en compte criteris com ara les notes acadèmiques, la situació econòmica de la unitat familiar o el fet de pertànyer a una família nombrosa o monoparental.

READ  Celebrat el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament en la Vellesa


Tot seguit, podeu veure fotos de l’acte. 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArriba al Prat el simulacre d’Alertes de Protecció Civil al mòbil
Artículo siguienteFechas del cambio de hora en Baix Llobregat: ¿Qué día es?
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí