Inicio Actualidad Crida al voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments

Crida al voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d’Aliments torna Cornellà el 25 i el 26 de novembre i ho fa en format presencial recuperant la normalitat prepandèmica. És una campanya clau per als Bancs dels Aliments. Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries a tot Catalunya.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any.

17 supermercats de la ciutat participaran en aquesta iniciativa, en els quals la ciutadania podrà lliurar aliments de primera necessitat als estands que gestionaran els voluntaris en aquests comerços.

El voluntariat en el Gran Recapte: peça clau

La Botiga Solidària de Cornellà se suma a aquesta iniciativa i convida a la ciutadania a fer-se voluntari per contribuir a aquest esdeveniment que té per objectiu ajudar a les famílies de Cornellà més vulnerables. Els voluntaris, identificats amb una armilla blava, faran torns de 4 hores cobrint les botigues col·laboradores i la seva tasca será la d’engrescar la ciutadania a fer donacions d’aliments als punts de recollida (oli, llet, conserves de peix i verdures), evitant al màxim l’aliment fresc i refrigerat, donar informació sobre la funció del Banc dels Aliments i sobre la situació de precarietat alimentària al nostre entorn.

Per ser voluntari durant unes hores, només cal donar-se d’alta al web: https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/#barcelona


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés verda, humana i segura, així és Cornellà de Llobregat
Artículo siguienteL’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la setmana del consum transformador per qüestionar el Black Friday
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí