Inicio Actualidad L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la setmana del consum transformador per...

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la setmana del consum transformador per qüestionar el Black Friday

Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat hi col·labora i el municipi acull tres activitats

dilluns, 14 novembre, 2022 – 12:45


En el marc de la setmana del consum transformador, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, en col·laboració amb l’Ajuntament del Prat i altres entitats privades i públiques, organitza un conjunt d’activitats que pretenen qüestionar la febre consumista  del Black Friday.


El 21 de novembre, a la Cooperativa Obrera de Viviendas, es projectarà el documental francès de 2016 Food Coop, que tracta sobre el supermercat cooperatiu Park Slope Food Coop de Broklyn. L’entrada és gratuïta i l’activitat comptarà amb la presència d’una persona representant de Foodcoop BCN.

MAS:  10 anys del Mercat d’Intercanvi de Joguines de les AMPA i AFA


El 23 de novembre se celebrarà una jornada en línia sobre les alternatives per al finançament. Dos dies després, el Centre de Promoció Econòmica acollirà la formació Passos per presentar-se a la contractació pública, on s’explicarà què és una licitació, quins tipus hi ha, quines són les seves fases, com presentar-se, què cal complir i com es formalitza un contracte.


Una altra activitat de la setmana del consum transformador que tindrà lloc al Prat és el ReparaTruck, que estarà ubicat a la plaça de Ramon Roigé i Badia el 18 de novembre de 10.00 a 13.00 i de 15.30 a 18.30. En aquest camió es repararan, i s’explicarà com fer-ho, petits electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes a fi d’allargar la seva durabilitat.

MAS:  Prop de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a partir de novembre


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCrida al voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments
Artículo siguienteTorna “El club del tàper: Dinem juntes?”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí