Inicio Actualidad El Prat comptarà amb bicicletes elèctriques del servei metropolità AMBICI a partir...

El Prat comptarà amb bicicletes elèctriques del servei metropolità AMBICI a partir de 2023

Esteu aquí

Avui, s’ha presentat el nou servei de bicicleta elèctrica compartida AMBICI de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que entrarà properament en funcionament en 15 municipis, entre ells el Prat. L’alcalde de la ciutat, Lluís Mijoler, ha assisit avui a l’acte de presentació del servei.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, a la presentació del servei AMBICI

dimarts, 25 octubre, 2022 – 14:15


El nou servei de bicicleta elèctrica metropolitana AMBICI s’ha presentat avui, dimarts 25 d’octubre, en un acte en què han participat representants dels 15 municipis on es posarà en marxa inicialment, entre ells el Prat.  L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha assistit a la presentació d’aquest servei, que al Prat començarà a funcionar amb prop de dos centenars de bicicletes.

MAS:  Donació de sang durant 2022, un balanç i resposta positiva per part de la població pratenca


A l’acte d’avui, han presentat les característiques del nou servei de bicicleta compartida als Jardins de l’AMB, situats a la  Zona Franca de Barcelona.


Al Prat,  aquest servei es posarà en marxa durant el primer semestre de 2023 i comptarà amb prop de dos centenars de bicicletes. Tot i això, hi haurà un nombre major d’anclatges (280), ja que es preveu que també s’hi puguin aparcar bicicletes del servei procedents d’altres municipis de l’entorn. Els anclatges per a bicicletes estaran dividits en una vintena de mòduls, situats en 14 localitzacions diferents de la ciutat, la majoria de les quals destaquen per les seves bones condicions de connectivitat amb el transport públic, de manera que es facilitarà la intermodalitat.

MAS:  El St. Ildephon’s Christmas Festival celebra la tercera edició omplint d’il·lusions i màgia la ciutat


Al conjunt de municipis metropolitans on entrarà el servei en funcionament properament, es disposarà de prop de 2.600 bicicletes elèctriques. El servei, creat per l’AMB i gestionat per TMB, està cofinançat amb fons Next Generation de la UE i  suposarà un nou impuls per potenciar i facilitar opcions de mobilitat sostenible a la metròpolis de Barcelona.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArriba la segona Nit de Tapes al Mercat Municipal
Artículo siguienteEl 19è Clic Prat i el Prat pel món omplen les xarxes d’imatges captades per pratenques i pratencs
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí