Inicio Actualidad El 19è Clic Prat i el Prat pel món omplen les xarxes...

El 19è Clic Prat i el Prat pel món omplen les xarxes d’imatges captades per pratenques i pratencs

Esteu aquí

Els concursos fotogràfics del Centre Cívic Jardins de la Pau, animen a la ciutadania a immortalitzar i compartir les seves vacances d’estiu i la Festa Major del Prat

dimecres, 26 octubre, 2022 – 12:00


#elpratpelmon


El Prat pel món, ha sigut el nou concurs fotogràfic d’estiu a la nostra ciutat i ha volgut mostrar com han gaudit el seu estiu les pratenques i pratencs, tant si s’han quedat a la nostra ciutat, com si han anat a descobrir altres indrets del món.

MAS:  Indisciplinats, el cicle que trenca les disciplines


El concurs, que ha comptat amb la participació de més d’una trentena de persones,  ha rebut enguany, un total de 567 fotografies, que s’han pujat a Instagram entre el 18 de juny i el 31 d’agost i han sigut compartides per xarxes sota l’etiqueta #elpratpelmon.


El recull d’imatges es va poder veure a l’exposició que va oferir el centre cívic entre el 16 de setembre i el 9 d’octubre.


 


#ClicPrat


ClicPrat és el concurs fotogràfic que pretén fer visible com viuen la festa els i les habitants del Prat de Llobregat.


La Festa Major a la nostra ciutat és un dels moments de l’any que tenim per retrobar-nos amb altres persones i gaudir de l’àmplia oferta d’activitats de cultura popular, teatre, música, circ, pirotècnia, exposicions… que, repartides en diferents ubicacions del Prat, vesteixen de festa i bon rollo la nostra ciutat.

MAS:  Artefactes Escènics tanca el seu procés amb Sònia Gómez


Enguany, recuperant el format prepandèmia que tant hem trobat a faltar,  hem tornat a viure una Festa Major com les d’abans i els pratencs i pratenques ens han volgut mostrar com l’han gaudit, enviant-nos un total de 817 imatges repartides entre les 48 persones participants. Les imatges estaran exposades al centre cívic del 21 d’octubre fins al 20 de novembre.


Com sempre, el Centre Cívic Jardins de la Pau agraeix a les persones del Prat la seva implicació, participació i creativitat en aquests concursos.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat comptarà amb bicicletes elèctriques del servei metropolità AMBICI a partir de 2023
Artículo siguienteTot llest per a la primera edició de l’Escola Som Connexió
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí