Inicio Actualidad La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

dimarts, 4 octubre, 2022 – 11:15


El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu donar la benvinguda a la comunitat educativa del Prat a l’inici de curs i on també es fa un reconeixement a diferents agents educatius de la ciutat per la seva tasca i dedicació.


La lliçó inaugural, organitzada per l’ajuntament del Prat i el Departament d’Educació de la Generalitat, és un acte arrelat a la ciutat amb una tradició de molts anys, on any rere any es convida a diferents personalitats per reflexionar sobre temes relacionats amb l’educació a través d’una ponència.


 “Educar globalment: reflexions des de l’ètica”


Enguany, la convidada va ser la Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Begoña Román.


La ponència “Educar globalment: reflexions des de l’ètica”, va ser l’element central de  l’acte, i va girar entorn a la importància de l’ètica en el repte d’educar.


Si no vau poder assistir, podeu recuperar tot l’acte gràcies a l’emissió que va fer-ne Prat TV.


Reconeixement a professorat, alumnat, centres educatius i AFA/AMPA del Prat


Al final de l’acte es va reservar un espai pel reconeixement al professorat que fa 25 anys que treballa als centres educatius del Prat. En concret, van 4 docents: Ana Maria Pérez, Marta Mañes, Salomé Andrés i Miguel Ángel Llabrés.


També es va posar en valor a l’AMPA de l’Institut Ribera Baixa i l’Institut Estany de la Ricarda pels 25 anys treballant per la comunitat educativa del Prat, així com a l’AMPA de l’Institut Baldiri Guilera i el CEE Can Rigol per fer 50 anys de treball educatiu al Prat.


Així mateix es va fer un reconeixement a l’alumnat amb millors resultats acadèmics del curs passat en l’etapa postobligatòria (cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat i proves d’accés a la universitat), que van ser per Albert Baguena Ponce, Lucía Mármol Atoche i Pol Ramos Rodríguez.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí