Inicio Actualidad Cia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà

Cia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà

Aquesta cap de setmana Cornellà celebra l’inici de la temporada escènica formada per les dues programacions culturals de la ciutat (Cornellà Escena i Cultura en Família) amb un espectacle per a tots els púlbics que barreja el teatre, el circ, la dansa i  la música. Es tracta de l’obra titulada “TEA TIME”, de la companyia Cirkofonic. Un viatge emocional en què la tragèdia i la comèdia s’entrellacen íntimament. Un homenatge als avis i a totes aquelles persones que deixen d’estar presents en el present. L’espectacle gratuït es farà al parc de Can Mercader: aquest diumenge 2 d’octubre, a les 12.00 hores.

Al llarg d’aquest últim trimestre de l’any hi podreu trobar teatre, música, dansa i espectacles familiars, les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escènica, i per l’altre L’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos.

Les entrades de la programació municipal ja estan disponibles i comprant ara podeu obtenir importants descomptes:

https://entradescornella.cat/

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2022 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com José Sacristán, Blanca Portillo o Joan Pera (que va obrir la programació el 25 de setembre), i de la música, amb concerts com els d’Ana Guerra, Coti o Nena Daconte; i no falten un munt de propostes familiars i un espectacle destacat del proper Festival Internacional de Pallassos, el ‘Gran Reserva’ de Rhum & Cia.

Web de venda d’entrades – Auditori de Cornellà

Descarregar programació setembre-desembre 2022


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés actuacions acabades dels pressupostos participatius
Artículo siguienteL’Ajuntament de Cornellà dona suport als Castellers per al concurs de Tarragona
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí