Inicio Actualidad Cia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà

Cia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà

Aquesta cap de setmana Cornellà celebra l’inici de la temporada escènica formada per les dues programacions culturals de la ciutat (Cornellà Escena i Cultura en Família) amb un espectacle per a tots els púlbics que barreja el teatre, el circ, la dansa i  la música. Es tracta de l’obra titulada “TEA TIME”, de la companyia Cirkofonic. Un viatge emocional en què la tragèdia i la comèdia s’entrellacen íntimament. Un homenatge als avis i a totes aquelles persones que deixen d’estar presents en el present. L’espectacle gratuït es farà al parc de Can Mercader: aquest diumenge 2 d’octubre, a les 12.00 hores.

Al llarg d’aquest últim trimestre de l’any hi podreu trobar teatre, música, dansa i espectacles familiars, les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escènica, i per l’altre L’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos.

Les entrades de la programació municipal ja estan disponibles i comprant ara podeu obtenir importants descomptes:

https://entradescornella.cat/

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2022 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com José Sacristán, Blanca Portillo o Joan Pera (que va obrir la programació el 25 de setembre), i de la música, amb concerts com els d’Ana Guerra, Coti o Nena Daconte; i no falten un munt de propostes familiars i un espectacle destacat del proper Festival Internacional de Pallassos, el ‘Gran Reserva’ de Rhum & Cia.

Web de venda d’entrades – Auditori de Cornellà

Descarregar programació setembre-desembre 2022


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí