Inicio Actualidad Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Esteu aquí

Cada diumenge i fins la primera setmana de desembre, podreu gaudir de les activitats adreçades a infants i adults, uns tallers que tenen com a objectiu gaudir dels parcs de la ciutat, aprendre la seva riquesa ambiental i la cura del medi ambient.

divendres, 16 setembre, 2022 – 13:15


Diumenge comença el cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental. Es tracta d’unes activitats guiades per un equip d’educadors que treballen temes relacionats amb la descoberta de l’entorn i la cura del medi ambient.


Durant aquesta temporada, podrem descobrir com funciona el cicle de l’aigua, construir un hotel d’insectes, plantar jardineres i fabricar productes cosmètics entre altres propostes. Les activitat es duran a terme els diumenges, a partir de les 12 h del matí, al parc Nou i al parc del Riu.

MAS:  L’Hospital de Bellvitge obre un punt perquè les persones majors de 70 anys que ho requerixin es vacunin de la tercera dosi de la covid


És una activitat organització per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat. Consulteu el programa de cada parc en els següents enllaços:


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa cineasta pratenca Laura Ferrés comença el rodatge del seu primer llargmetratge, La Imatge Permanent, a la nostra ciutat
Artículo siguienteCornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí