Inicio Actualidad Cornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la...

Cornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat

Cornellà se suma un any més a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat per promoure l’ús de la bicicleta, del transport públic i dels Vehicles de Mobilitat Personal, així com també els desplaçaments a peu. L’objectiu és conscienciar la població de la importància de fer servir un mitjà de transport sostenible i respectuós amb el medi ambient, a més de saludable per a les persones.

Aquest any,a diferència d’altres edicions,s’han programat dues úniques jornades: la Festa de la Mobilitat Saludable, per aquest diumenge 18 de setembre, i la Baixcicletada, que es farà el 25 de setembre a nivell comarcal.

FESTA DE LA MOBILITAT SALUDABLE
Durant tot el matí, d’11 a 13.30 h. hi haurà activitats per a tots els públics, a l’avinguda de Sant Ildefons amb la plaça d’Europa.

MAS:  Divendres, la plaça Catalunya acollirà l’acte reivindicatiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones

“Aprofita el carrer i gaudeix”

  • circuit infantil d’habilitats en bicicleta i circuit d’adults de vehicles sostenibles
  • gargot de bicicletes
  • cavallets ecològics
  • tricicle Juga com abans
  • pedalem pel clima
  • taller sobre mobilitat
  • xip xap: jocs d’aigua
  • taller a càrrec de l’Esplai Sanfeliu
  • parkour, contacontes i molt més

PARTICIPEU A LA 19a BAIXCICLETADA COMARCAL
Serà el diumenge 25 de setembre, al matí. En el cas de Cornellà, el punt de trobada és la plaça d’Europa, a les 11.05 h. Les inscripcions es poden formalitzar mitja hora abans de l’inici del recorregut o a través de l’adreça: https://labaixcicletada.wordpress.com
A banda del nostre municipi, també hi participaran L’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló. El final del recorregut serà al parc de Torreblanca, on es portarà a terme una festa amb activitats, animació i avituallament i se sortejaran bicicletes entre els participants. L’entitat Esport Ciclista Cornellà és una de les participants d’aquesta activitat comarcal.

MAS:  Tres alumnes de L'Escola d'Arts en Viu aconsegueixen entrar als estudis superiors de música

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental
Artículo siguienteLa Festa Major del Prat recupera el seu esperit tradicional de trobada al carrer i allarga un dia més el seu programa d’activitats culturals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí