Inicio Actualidad Cornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la...

Cornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat

Cornellà se suma un any més a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat per promoure l’ús de la bicicleta, del transport públic i dels Vehicles de Mobilitat Personal, així com també els desplaçaments a peu. L’objectiu és conscienciar la població de la importància de fer servir un mitjà de transport sostenible i respectuós amb el medi ambient, a més de saludable per a les persones.

Aquest any,a diferència d’altres edicions,s’han programat dues úniques jornades: la Festa de la Mobilitat Saludable, per aquest diumenge 18 de setembre, i la Baixcicletada, que es farà el 25 de setembre a nivell comarcal.

FESTA DE LA MOBILITAT SALUDABLE
Durant tot el matí, d’11 a 13.30 h. hi haurà activitats per a tots els públics, a l’avinguda de Sant Ildefons amb la plaça d’Europa.

“Aprofita el carrer i gaudeix”

  • circuit infantil d’habilitats en bicicleta i circuit d’adults de vehicles sostenibles
  • gargot de bicicletes
  • cavallets ecològics
  • tricicle Juga com abans
  • pedalem pel clima
  • taller sobre mobilitat
  • xip xap: jocs d’aigua
  • taller a càrrec de l’Esplai Sanfeliu
  • parkour, contacontes i molt més

PARTICIPEU A LA 19a BAIXCICLETADA COMARCAL
Serà el diumenge 25 de setembre, al matí. En el cas de Cornellà, el punt de trobada és la plaça d’Europa, a les 11.05 h. Les inscripcions es poden formalitzar mitja hora abans de l’inici del recorregut o a través de l’adreça: https://labaixcicletada.wordpress.com
A banda del nostre municipi, també hi participaran L’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló. El final del recorregut serà al parc de Torreblanca, on es portarà a terme una festa amb activitats, animació i avituallament i se sortejaran bicicletes entre els participants. L’entitat Esport Ciclista Cornellà és una de les participants d’aquesta activitat comarcal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental
Artículo siguienteLa Festa Major del Prat recupera el seu esperit tradicional de trobada al carrer i allarga un dia més el seu programa d’activitats culturals
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí