Inicio Actualidad Murals per donar vida als edificis

Murals per donar vida als edificis

L’Ajuntament de Cornellà impulsa la millora estètica dels edificis del barri de Sant Ildefons i darrerament ha coordinat i finançat la pintada de cinc murals de parets d’alguns d’aquests blocs de pisos de l’avinguda de Sant Ildefons. L’objectiu és doble: d’una banda, es vol renovar l’estètica del barri i, de l’altra, es promou l’art urbà de la nostra ciutat.

Els veïns han participat en la tria de les propostes i dels artistes responsables de pintar aquestes façanes, que han estat: “Immersos en la diversitat”, de Marta Cárdenas; “Caminem Juntes”, de Daniel Ramos; “Projectant somnis” i “Creant espais de natura”, de Jordi Estruch; “Vida”, de Josep Castro i “Per un món sostenible”, de Sònia Berenguer. L’Ajuntament vol completar la resta de façanes que queden pendents de pintar properament en aquest tram de l’avinguda de Sant lldefons.

 

Independentment d’això, durant el mes de maig, també es va pintar una part de la façana del Centre Cívic de Sant Ildefons de manera col·lectiva i amb la participació del veïnat.  També es va pintar un mural en homenatge a les víctimes de la covid-19 a una de les façanes properes a la plaça d’Europa.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament lamenta profundament les ferides de quatre gats després d’una crema controlada al Prat i ja els està oferint l’atenció que necessiten
Artículo siguienteSetembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí