Inicio Actualidad Setembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements

Setembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al darrer trimestre de l’any, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure 

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes fins al 2 d’octubre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions són obertes fins al 30 de setembre. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Les inscripcions són obertes fins al 23 de setembre. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat

UNED SÈNIOR CORNELLÀ
La Universitat de la Gent Gran està adreçada a les persones majors de 50 anys que volen ampliar els seus coneixements. L’oferta de cursos és variada i disposa de l’homologació de la Universitat Nacional d’Estudis a Distància (UNED). Més informació.
c. Mossèn Andreu, 15
93 376 70 11
info@cornella.uned.es
ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES
L’EOI Cornellà és un centre públic d’ensenyament que consta d’una certificació oficial d’idiomes. Actualment, ofereix cursos ordinaris d’anglès, de francès i d’alemany, en modalitat presencial o semipresencial. També disposa de cursos especials d’introducció o de perfeccionament d’anglès, de francès, d’alemany i de japonès.
c. Ignasi Iglesias, 7
93 377 81 77
info@eoicornella.cat
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ROSER CABANES
Aquesta escola de música ha estat traslladada recentment al sector de Can Bagaria i disposa d’un espai més ampli per donar resposta a l’augment de la demanda musical de la ciutat.
Ctra. d’Esplugues, 173
93 376 32 11
emusica@aj-cornella.cat

 

READ  Les millores implementades en el marc del Pla Director d’Enllumenat suposaran un estalvi de 155.000 euros anuals a la ciutat

CURSOS DE CATALÀ
El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà imparteix 17 cursos de català de diferents nivells homologats pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya. Els dies 12 i 13 de setembre s’hi podran inscriure les persones que durant el darrer any han fet algun curs al CPNL, mentre que els dies 14, 15 i 16 serà el torn general per a tothom. Les inscripcions es poden formalitzar en línia, a través de la plataforma d’inscripcions i tràmits o bé presencialment al centre.
c. Almogàvers, s/n (edifici Roger de Llúria)
93 475 07 86


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMurals per donar vida als edificis
Artículo siguienteObres a l’inici de la Rambla Anselm Clavé per fer-ne un espai renaturalitzat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí