Inicio Actualidad L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Esteu aquí

Totes les activitats s’han dut a terme a les places, equipaments i carrers del barri

dimecres, 27 juliol, 2022 – 13:30


El passat mes de juny es va donar el tret de sortida a les activitats d’estiu del barri de Sant Cosme. Un conjunt d’iniciatives socioculturals, emmarcades dins de la campanya Viu l’estiu al Prat, que han tingut per objectiu fomentar la cohesió, la interculturalitat i la intergeneracionalitat al barri.


La proposta d’activitats s’ha treballat des de l’equip sociocomunitari de Sant Cosme juntament amb entitats i agents del barri per tal de promocionar la cohesió social, la convivència i la cultura a Sant Cosme.


Programa ampli i divers


El programa d’activitats ha estat ampli i divers i ha inclòs tot tipus de propostes: esportives, lúdiques, musicals o de ball. L’objectiu ha estat fomentar la interacció entre diferents col·lectius: jovent, infants i adults.


Les activitats es van iniciar amb un taller de boxa per majors de 12 anys. Un esport  que vol promoure l’esforç i la dedicació entre el jovent del barri.


També s’han dut a terme “Les tardes en família a la plaça”. Una sèrie de trobades dins d’un espai familiar amb jocs tradicionals, tallers, circ i música.


No podien faltar el tradicional Bingo musical i el torneig de parxís. Dues activitats que pretenen potenciar la interacció entre diferents agents intergeneracionals del barri.


La oferta s’ha completat amb un mercat al carrer, el concert de Cash Caravan i també una oferta de ball a través de Training Dance.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí