Inicio Actualidad El LECXIT busca persones voluntàries

El LECXIT busca persones voluntàries

dijous, 29 setembre, 2022 – 12:15


A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes persones voluntàries són parelles lectores que ajuden a llegir els infants durant tot un curs, en el marc del programa Interseccions.


L’objectiu d’aquestes parelles lectores és millorar la capacitat lectora dels infants de la ciutat que ho necessiten.


Voleu formar-ne part?


Si algun membre de la família major d’edat vol fer voluntariat i s’anima a participar en el Lecxit, només cal  que s’adreci al Punt del Voluntariat,  situat a les Cases d’en Puig, trucant al 93 379 00 50 (extensió 5600) o enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat.

READ  Sensibilització artística, una proposta plenament interdisciplinar


Les experiències del LEXCIT


La Daniela Arcos, de l’escola Honorable Josep Tarradellas, ens explica com l’ha ajudat la seva voluntària:


“El Lecxit em va ensenyar que llegir també podria ser divertit. La meva persona voluntària em va ajudar a entendre allò que llegia, sentia que m’estimava i m’apreciava molt i les dues esperàvem amb moltes ganes els dilluns del Lecxit. Ens passàvem les sessions descobrint llibres de curiositats i històries d’amor.”


La Sol Galatro, qui va ser voluntària a l’Escola Jaume Balmes, ens explica l’aventura d’esdevenir mentora:


“Cada any és una aventura amb cada nova parella lectora. Ambdues parts teníem moltes ganes i entusiasme, i així ens ho vam passar molt bé llegint i descobrint. Per tant, estic molt contenta i espero continuar l’any vinent.”

READ  El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament de Cornellà dona suport als Castellers per al concurs de Tarragona
Artículo siguienteAquest cap de setmana celebrem les festes del Pedró
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí