Inicio Actualidad La Granja de La Ricarda acull una Jornada de Sostenibilitat Hotelera

La Granja de La Ricarda acull una Jornada de Sostenibilitat Hotelera

Esteu aquí

L’acte es va celebrar el passat 28 d’abril i hi van assistir un centenar de persones.

dimecres, 25 maig, 2022 – 16:45


La Granja de La Ricarda del Prat ha estat l’emplaçament escollit per celebrar la tercera edició de la Jornada de Sostenibilitat Hotelera, que va tenir lloc el passat 28 d’abril. La start-up Eco-One, una consultoria dedicada a orientar i assessorar hotels i altres tipus d’allotjaments per crear un full de ruta cap a un model més sostenible i rentable, és qui organitza aquestes jornades. El seu objectiu és treballar per a la consecució d’un turisme més respectuós amb l’entorn mitjançant la creació d’un pla estratègic que contribueixi a pal·liar la problemàtica mediambiental. L’empresa organitzadora ha apostat enguany pel Prat després de l’èxit de les anteriors jornades celebrades a Mallorca i a Màlaga. En aquesta edició, la trobada buscava compartir sinèrgies i experiències entre els diferents hotels de la província de Barcelona.


El centenar d’assistents a l’acte va poder gaudir d’una taula rodona, inaugurada per l’alcalde del Prat Lluís Mijoler. Va comptar com a ponents amb representació d’empreses i entitats capdavanteres en el sector, com Mas Salagros Eco-resort, un hotel 100% sostenible que aplica els principis de respecte al medi ambient en cada una de les seves accions, des dels materials utilitzats en la construcció, fins a l’eficiència energètica i la gestió de residus, passant pel producte que ofereix en la restauració, de proximitat i de temporada. Un altre exemple va ser el Grup Soteras, que ha engegat el projecte Plastiks per tal de compensar el volum de residus generats per la seva activitat entre d’altres accions vers la sostenibilitat i l’eficiència energètica als seus establiments.


Moderada per Zdenka Lara, co-fundadora d’Eco One, durant el transcurs de la taula rodona hi van intervenir Ana María López de Sant Román, directora de Sostenibilitat a Ilunion Hotels; Marta Soteras, de l’equip de direcció del Grup Soteras; Javier Pérez, director de Mas Salagros Eco-resort i Roberto Torregrosa, president de l’Associació Espanyola de Directors d’Hotel a Catalunya, que van debatre sobre la rendibilitat i la importància de ser sostenibles en el context turístic actual i van posar en valor els professionals compromesos amb la sostenibilitat i el medi ambient.


 


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí