Inicio Actualidad La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Esteu aquí

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb continguts diversos

dimecres, 25 maig, 2022 – 14:00


Aquest mes de maig torna un nou número de la revista Viure+, una publicació gratuïta de i per a la gent gran de la ciutat, amb continguts del seu interès.  


“Viure+” està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran, que és l’encarregada de triar i elaborar els diferents continguts de la publicació.


A la publicació es troben diverses seccions. Entre elles, hi ha una bústia d’opinió on les persones lectores poden dir la seva i també una editorial. A més, hi ha una secció de notícies en format gràfic i un reportatge que aquest mes gira entorn a “Antenes”, el programa per combatre la solitud no desitjada a la ciutat.


Una de les seccions principals és la de l’entrevista. La protagonista d’aquest número és la Maruja Casanova, expresidenta de l’Esplai La Caixa, que ens explicarà la seva trajectòria al capdavant de l’esplai i com ha treballat aquests últims anys en la millora de les condicions socials de la gent gran del Prat.


També hi ha diferents apartats dedicats a la salut, l’oci i la cultura, així com una secció de passatemps pensats per l’estimulació cognitiva de les persones lectores.


“Viure+” ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí