Inicio Actualidad Alumnes del Prat donen a conèixer les seves investigacions al 19è Fòrum...

Alumnes del Prat donen a conèixer les seves investigacions al 19è Fòrum de treballs de recerca

Esteu aquí

El fòrum ha tornat a celebrar-se en presència de públic per primer cop després de la pandèmia. Els familiars i les amistats dels participants, així com la comunitat educativa dels centres educatius amb batxillerat, han pogut tornar a presenciar l’acte en directe.

dimarts, 26 abril, 2022 – 10:30


L’Ajuntament i el Servei Educació de la ciutat, amb la col·laboració dels instituts d’ensenyament secundari que imparteixen batxillerat al Prat, han organitzat el Fòrum de Treballs de Recerca “Ciutat del Prat”. El fòrum, celebrat el dijous 21 d’abril al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, ha consistit en una mostra dels treballs de recerca de l’alumnat de la ciutat, que han estat destacats pel jurat de l’esdeveniment.


Enguany, s’ha celebrat la 19a edició d’aquest fòrum, la principal novetat del qual ha estat el retorn del públic assistent a l’acte. Els familiars i les amistats dels participants, així com la comunitat educativa dels centres educatius amb batxillerat, han pogut tornar a presenciar l’acte en directe per primer cop després de la pandèmia.


L’alumnat destacat pel jurat de l’acte ha donat a conèixer a la ciutat del Prat les seves investigacions i la seva experiència personal en el desenvolupament dels treballs durant aquesta jornada. L’exposició dels treballs s’ha fet en el format de dues taules rodones, per tal d’establir una comunicació més dinàmica entre l’alumnat participant. Cadascuna d’aquestes dues taules rodones han estat conduïdes per professionals del Prat Comunicació. La voluntat i objectiu d’aquestes dues taules ha estat posar en valor el recorregut d’aprenentatge humà, vital i acadèmic de l’alumnat.


Igualment, s’ha obert un espai web (elprat.cat/treballsderecerca), que recull la informació dels treballs de recerca participants al Fòrum. D’aquesta manera, es posen a l’abast de la ciutadania les valoracions que en va fer el jurat i la síntesi dels treballs.


També hi trobareu els cartells que les mateixes autores i autors dels treballs han elaborat per presentar el contingut de les seves investigacions (des del disseny fins al contingut).  Cada treball té el seu propi espai. Qui vulgui accedir a l’espai web, podrà accedir als resums i presentacions de cada investigació.


A més, l’Arxiu Municipal del Prat de Llobregat mostrarà els treballs participants al 19è Fòrum per a la seva consulta del 2 al 16 de maig. Es recomana demanar cita prèvia per fer-ho.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí