Inicio Actualidad 100 establiments s’adhereixen a MarketPrat en una setmana

100 establiments s’adhereixen a MarketPrat en una setmana

Esteu aquí

La ciutadania podrà fer servir la targeta moneder en tots aquells comerços que s’apuntin abans del 15 de març

divendres, 18 febrer, 2022 – 12:15


El passat 11 de febrer va començar l’adhesió de comerços i serveis locals del Prat a la campanya de la targeta moneder MarketPrat i, en només una setmana, s’ha arribat a la xifra simbòlica de 100 establiments adherits. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu fomentar el comerç local, posarà en circulació 300.000 euros en el teixit comercial del municipi.


La targeta moneder MarketPrat es troba en la primera fase de la campanya, en la qual els establiments es poden adherir. Posteriorment, la ciutadania podrà comprar les targetes, que tindran un import disponible de 100 euros, però costaran 60 euros (la diferència, 40 euros, la posarà l’Ajuntament en forma de subvenció).


Els pratencs i pratenques que adquireixin una de les 3.000 targetes que es posaran en venda podran fer-la servir en aquells comerços que prèviament s’hagin apuntat a la campanya. Tenen temps fins al 15 de març.


 


Ets un comerç i et vols adherir? Completa el formulari que trobaràs a www.marketprat.com


Més informació a https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/el-comerc-del-prat/la-targeta-moneder-marketprat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí