Inicio Actualidad Avui es commemora el Dia Internacional del Drets Humans

Avui es commemora el Dia Internacional del Drets Humans

Esteu aquí

Al Prat es van dur a terme diferents activitats per celebrar aquest dia i encara queda una que es celebrarà avui

divendres, 10 desembre, 2021 – 12:15


Avui, dia 10 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Drets Humans en el 73è aniversari de la Declaració Universal.


Els Drets Humans són aquells drets que té qualsevol persona pel sol fet d’haver nascut amb independència del país de naixement o residencia, el sexe, gènere, ètnia, classe social  o orientació política o religiosa. Per tant són drets que s’han de respectar a tots els països i per a totes les persones. Són aquella línea vermella que mai caldria travessar.


Activitat d’avui


Avui 10 de desembre a partir de les 19:30 h al Teatre Modern i organitzat per la Fundació Cívica Esperanzah es pot gaudir de la Nit Solidaria Casa Terra. Amb la projecció del documental “Mama Congo” i del concert de Raquel Lua, Guillem Roma, Natxo Tarrés, Alícia Rey, La Pau i Ana Moya.  Aquesta activitat  té com objectiu conscienciar sobre la situació de vulneració de drets al Congo i també recaptar diners per reforçar el projecte, per la qual cosa s’ha establert una donació de 6 € per al projecte.


Projecte de Ciutats Defensores dels Drets Humans


Darrera d’aquests drets humans, reconeguts internacionalment, hi ha un gran nombre de persones activistes que dediquen les seves vides perquè aquests drets siguin respectats arreu del món.


Amb motiu d’aquesta commemoració el projecte de Ciutats Defensores dels Drets Humans, en el que el municipi del Prat hi participa des del seu inici l’any 2013, ha posat en marxa una campanya de difusió i visualització de la tasca de les persones defensores i en especial d’aquelles que pateixen persecució, tant a nivell professional com personal per la seva tasca.


Un d’aquests casos és el de Nasrin Sotoudeh , advocada iraniana condemnada a 38  anys de pressó i 148 fuetades per defensar els drets de les dones i de les minories al seu país.


En aquest cas s’ha obert una petició change. org  amb l’objectiu de recollir signatures per demanar el seu alliberament.


Trobareu tota la informació al següent enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí