Inicio Actualidad Formació en coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Formació en coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Esteu aquí

Espai per reflexionar i formar-se per incorporar la mirada de gènere

dimecres, 7 juny, 2023 – 13:45


El proper 3 de juliol comencen dues formacions adreçades a la comunitat educativa del Prat (mestres, famílies i personal de lleure) amb l’objectiu  d’aprofundir en l’aspecte de la coeducació i les pedagogies feministes.


Imprescindibles, reflexions i estratègies per incorporar la coeducació al dia a dia” és una acció formativa per ampliar la mirada al voltant del gènere i pretén oferir una sèrie de recursos que permetin crear entorns educatius més inclusius.


En aquestes formacions es tractaran fonaments conceptuals com: el sistema sexe-gènere; la mirada feminista a l’educació; els models de feminitat i masculinitat; la Interseccionalitat i la perspectiva LGBTI+ o la cura al centre. A més, es donaran eines i recursos per a la prevenció de les violències de gènere.

MAS:  L’Ajuntament durà a terme una sessió informativa per a les entitats de la ciutat sobre les properes convocatòries de subvencions 2023-2024


Les inscripcions ja estan obertes per les dues formacions. Una que s’adreça a l’etapa educativa d’infantil i primària i una altra per l’etapa educativa de secundària.


La formació la durà a terme per VIRA, una cooperativa feminista que treballa per la incorporació de la perspectiva de gènere a l’educació.


L’activitat compta amb el suport del Servei Educatiu del Baix Llobregat i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. El professorat que realitzi aquesta formació, podrà disposar del seu reconeixement i acreditació.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorA quién voto en las elecciones generales si soy de Baix Llobregat
Artículo siguienteBeneficios de adquirir autocaravanas de segunda mano en Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí