Inicio Actualidad L’alumnat de les Salines constitueix una cooperativa agrícola

L’alumnat de les Salines constitueix una cooperativa agrícola

Esteu aquí

Dins el marc del cicle formatiu de Producció Agroecològica, han activat un circuit de conreu i, al mateix institut, s’ofereixen verdures i hortalisses en una paradeta tots els dimecres a l’hora del descans.

divendres, 10 desembre, 2021 – 13:00


Arran dels projectes de treball del cicle formatiu de grau mitjà de Producció Agroecològica de l’Institut Les Salines, el seu alumnat ha constituït una cooperativa de forma oficial. La iniciativa s’encarrega de conrear alguns tipus de fruites i verdures així com de la seva venda durant l’hora de descans de l’horari lectiu del centre tots els dimecres.


Sota el nom de La Mujada, han articulat, per tant, aquesta cooperativa, que també és visible a les xarxes socials per donar a conèixer el seu projecte, com treballen i la seva activitat. Aquest és només un exemple de l’aplicació i l’èxit dels estudis de formació professional que s’ofereixen a la ciutat.

READ  Jornades de portes obertes per triar centre educatiu a Cornellà, curs 2023-2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAvui es commemora el Dia Internacional del Drets Humans
Artículo siguienteNou horari de visites a l’Hospital de Bellvitge
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí