Inicio Actualidad Quilos X Llibres

Quilos X Llibres

Esteu aquí

El Gran Recapte d’aliments arriba a la Biblioteca Antonio Martín

dimarts, 23 novembre, 2021 – 10:00


La Biblioteca del Prat endega la campanya “Quilos X Llibres” per sumar-se a la recollida d’aliments El Gran Recapte, organitzada pel Banc d’Aliments, que tindrà lloc tota la setmana.


Què és el Gran Recapte


El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments aconseguits a Catalunya, es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de tres mesos.


La 13a edició del Gran Recapte d’Aliments se celebra a finals del mes de novembre del 2021. Les dates són del 19 al 27 de novembre als establiments i entitats col·laboradors.


Objectiu Quilos X Llibres


L’objectiu d’aquesta campanya és que les persones portin aliments a la Biblioteca Antonio Martín del 19 al 28 de novembre a canvi de llibres, concretament 1 quilo de menjar (un paquet o pot) per 1 quilo de llibres (tres exemplars).


Feu el vostre donatiu d’aliments al taulell de préstec i emporteu-vos novel·les, biografies, llibres infantils i molt més.


Els aliments que es necessiten són bàsicament oli, llet, llegums cuits i conserves de peix, i quan es portin a la biblioteca, aquesta oferirà llibres provinents de donacions o donats de baixa, però que estan en bon estat i que poden ser d’interès per a la població.


És, per tant, una manera d’incentivar la participació en “El gran recapte” i de donar un segon ús als llibres.


Horari de la recollida


Dilluns de 15:30 h a 21 h


De dimarts a divendres de 10 h a 21 h


Dissabtes de 10 h a 19 h


 


La Biblioteca agraeix als usuaris i usuàries del Prat la seva aportació a aquesta campanya solidària.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí