Inicio Actualidad La dansa mou la tardor de Jardins de la Pau

La dansa mou la tardor de Jardins de la Pau

Esteu aquí

Les activitats formatives al voltant de la dansa omplen de música i moviment el centre cívic

divendres, 5 novembre, 2021 – 14:00


Aquesta tardor s’han engegat diversos espais de formació de dansa. Un d’ells és el taller de Solo Blues, una proposta per als aficionats a la pràctica del Blues de manera individual a càrrec de Mer Pérez. També les persones que vulguin experimentar la pràctica del Booty dance s’hi han iniciat o poden aprofunditzar-hi amb el taller de Twerk-Booty dance, a càrrec de Marina Tena, una dansa que es presenta com una eina d’empoderament i des d’una perspectiva feminista.


La dansa és una pràctica molt potent i a través del moviment del nostre cos també es pot millorar la nostra salut. Per això la propera setmana s’iniciarà el taller de la Dansa del benestar, que treballa l’expressió corporal des de la dansa a partir de la música promovent el domini i la connexió amb el propi cos.


 


El Centre Cívic Jardins de la Pau també vol ser un espai referent per a persones que practiquen dansa habitualment i per professionals d’aquesta disciplina de la nostra ciutat. En aquest sentit el passat 23 d’octubre van poder gaudir del Laboratori de Danses urbanes amb Iron Skulls Co, on van adquirir noves eines de moviment i pràctica dels diversos estils urbans fusionats amb la dansa contemporània que ens proposava en Moe, membre de la companyia Iron Skulls. Part dels practicants que van ampliar coneixements amb aquest laboratori de dansa, com Electro Hope, Yosaii,  Hip Hop Prat, entre d’altres, són grups que han reprès els seus assajos i espais de pràctica al centre cívic.


 


L’Associació de Veïns de Jardins de la Pau segueix oferint els seus tallers de dansa i moviment trimestrals, com són el cas de les sevillanes, els balls en línea o també el ioga i el pilates que s’imparteixen al centre. També en el marc de la Jornada de l’alimentació saludable, des del departament de salut, es va proposar la pràctica  del Gypsi Fit dance amb una sessió intensiva a càrrec de la Filo.


 


Tot un seguit d’activitats que, treballant la línia de dansa, una de les més importants de Jardins de la Pau, omplen el centre cívic de música i moviment per a totes les persones pratenques.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí