Inicio Actualidad Horaris i serveis especials per Tots Sants

Horaris i serveis especials per Tots Sants

Esteu aquí

El dissabte, diumenge i dilluns l’autobús PR3, que arriba fins el cementiri, funcionarà cada 30 minuts. Els horaris dels cementiris s’amplien i romandran oberts de 9 del matí a les 6 de la tarda. El camí de Cal Met Natrus serà una via d’un únic sentit de circulació.

divendres, 29 octubre, 2021 – 14:30


A causa de la celebració de Tots Sants, els cementiris de la ciutat amplien els seus horaris d’obertura: des de les 9 h del matí i fins les 18 h. Davant la possible arribada d’un elevat nombre de persones al cementiri del Sud especialment, la línia d’autobús interurbà PR3 farà el seu recorregut cada 30 minuts durant el mateix horari de funcionament de l’equipament. A més a més, el camí de Cal Met Natrus serà una via d’un únic sentit de circulació per evitar embussos i d’altres incidències de trànsit per aquells usuaris i usuàries que optin per desplaçar-se al cementiri en vehicle privat.


A més a més, al Cementiri de l’Est, l’1 de novembre a les 17 h se celebrarà un rosari, i el 2 de novembre, a les 10 h, una missa. En el cas del Cementiri del Sud, l’1 de novembre a les 12 h hi hauran dos músics, i el 2 de novembre a les 16 h, una missa.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí