Inicio Actualidad A punt de finalitzar l’aportació de sorra anual al litoral del Delta

A punt de finalitzar l’aportació de sorra anual al litoral del Delta

Esteu aquí

La sorra s’ha abocat des del Centre Municipal de Vela en direcció sud amb l’objectiu de millorar el tram del litoral més afectat per la regressió. Les feines s’han dut a terme durant una setmana, tres dies menys del previst.

divendres, 26 maig, 2023 – 14:45


Aquest cap de setmana s’acabarà l’aportació de sorra al litoral del Delta. En total, s’han abocat 80.000 metres cúbics de sorra que ha tingut com a objectiu cobrir el tram comprès entre el Centre Municipal de Vela fins passat l’accés 18 aproximadament, on hi ha instal·lat el mòdul de salvament. Les feines s’han desenvolupat de forma progressiva, a poc a poc, per deixar el màxim espai possible destinat a l’ús ciutadà del litoral. 

MAS:  Jornades europees de patrimoni, aquest cap de setmana al Museu Palau Mercader


Aquesta aportació l’efectua el Port de Barcelona com a mesura compensatòria prevista en la seva declaració d’impacte ambiental. No obstant s’ha demostrat insuficient per aturar el problema de la regressió de les platges del Delta, agreujat en el context d’emergència climàtica. En aquest sentit, l’administració competent, en govern de l’Estat, treballa en l’estudi de mesures estructurals que facin front a aquest fenomen.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEleccions locals: què cal saber
Artículo siguienteEls col·legis electorals del Prat obren portes amb absoluta normalitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí