Inicio Actualidad Programació expandida de Shock 1 i 2

Programació expandida de Shock 1 i 2

Esteu aquí

Xerrades i pràctiques amb l’equip artístic obren un espai de reflexió i aprenentatge al voltant de les peces que es podran veure el 13 i el 14 de novembre al Teatre L’Artesà

divendres, 5 novembre, 2021 – 11:00


Dissabte 13 i diumenge 14 de novembre el director Andrés Lima porta al Prat les peces de teatre documental Shock 1 (El Cóndor y el Puma) i Shock 2 (La Tormenta y la Guerra) que es podran veure a la Sala Gran del Teatre L’Artesà.


El càsting d’excepció conformat per Antonio Durán “Morris”, Alba Flores, Natalia Hernández, Esteban Meloni, María Morales, Paco Ochoa, Guillermo Toledo i Juan Vinuesa ens presentarà diversos personatges per acompanyar-nos en un esquinçador i sorprenent viatge teatral per una història de vergonya.

MAS:  Inscripcions obertes per a la XL Cursa Popular del 10 d'octubre


La dramatúrgia va ser una creació a buit mans d’Albert Boronat, Juan Cavestany, Juan Mayorga i el mateix director Andrés Lima, inspirada en ‘La doctrina del Xoc’ de Naomi Klein.


Per reflexionar, debatre i plantejar-nos preguntes aquestes peces aniran acompanyades d’una programació expandida que s’obre divendres 12 novembre, a les 19 h al Cèntric Espai Cultural amb la Taula rodona: Paraula contra la guerra, una trobada amb les tres reporteres de zones de conflicte Olga Rodríguez, Mònica Garcia Prieto i Mayte Carrasco, amb la moderació del periodista prantenc Agustí Morales.


Diumenge 14 novembre, a les 13 h tindrà lloc un col·loqui amb l’equip artístic de Shock que es trobarà amb el públic al Vestíbul de L’Artesà per parlar del seu procés d’investigació i del seu recorregut per la història narrada a escena, a través de l’emoció.

MAS:  Activada la campanya Cop de Calor


També s’obrirà un espai a les pràctiques escèniques amb una Masterclass amb el director Andrés Lima, una formació dirigida a professionals i persones interessades en les arts escèniques.


Totes les activitats tenen aforament limitat i cal inscriure-s’hi a través de la pàgina web teatrelartesa.cat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorHoraris i serveis especials per Tots Sants
Artículo siguienteReunió veïnal per explicar la nova Avinguda del Canal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí