Inicio Actualidad Comença l’Aula de Ciutadania amb una formació del Servei de Bon Veïnatge...

Comença l’Aula de Ciutadania amb una formació del Servei de Bon Veïnatge sobre la rehabilitació d’edificis

dimarts, 5 octubre, 2021 – 10:15


El proper dijous 7 d’octubre és el tret de sortida a les formacions de l’Aula de Ciutadania de tardor amb “Obres a la comunitat. Per on comencem?“. Serà a les 18:30 h a les Cases d’en Puig, i es tracta d’una formació del Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament sobre la rehabilitació d’edificis de les comunitats veïnals.


La sessió comptarà amb una part formativa i una part participativa en què la ciutadania podrà interactuar amb les professionals del servei per resoldre dubtes o situacions concretes.


Alguns dels aspectes que es tractaran en profunditat són el següents:


  • Procediment recomanable a l’hora de fer obres a l’edifici

  • Quins són els serveis de l’Ajuntament que poden donar suport a les comunitats en aquests processos?

  • Què pot fer la comunitat quan hi ha dificultats per arribar a acords o bé hi ha impagaments per fer front a aquestes obres?


Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç; trucant al 93 379 00 50 ext 5600 o presencialment a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura 4)


El Servei de Bon Veïnatge a El Prat Ràdio


A més, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a El Prat Ràdio en la seva secció estable del programa Planeta Prat. Serà demà, dimecres 6 d’octubre a les 11:30 h.


Les tècniques del Servei donaran tota la informació per tal de que la ciutadania es pugui inscriure a la formació del dia següent.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí