Inicio Actualidad Emotiu agraïment a les persones voluntàries de la ciutat amb la Festa...

Emotiu agraïment a les persones voluntàries de la ciutat amb la Festa del Voluntariat 2021

dimarts, 5 octubre, 2021 – 12:15


El passat divendres 1 d’octubre va tenir lloc la Festa del Voluntariat, acte que va tenir per objectiu el reconeixement de la tasca que duen a terme les més de 200 persones voluntàries del Prat.


L’acte va tenir lloc de forma presencial al Cèntric Espai Cultural, el que va fer que fos no només una festa d’inici de curs, si no també, un espai de retrobament entre entitats i persones voluntàries.


Tota la sessió es va dissenyar conjuntament amb la Taula de Voluntariat, configurada per entitats amb projectes de voluntariat al municipi, com un espai de diàleg que partís de la vivència personal de les diferents ponents.

MAS:  Descobreix la Ricarda a través d'una experiència audiovisual immersiva


L’acte es va iniciar amb el tinent d’alcalde de Serveis i Ciutadania Joaquim Bartolomé fent un agraïment especial a totes les persones voluntàries i entitats que s’han implicat amb la gent del Prat, sobretot, en uns moments com els que hem viscut durant tots aquests mesos.


Seguit van seure a la primera taula la Sra. Mercè Rull, presidenta d’AFA Baix; el Sr. Sergi Berga, vocal de la Junta de Càritas; la Sr. Marta Martín coordinadora del Voluntariat per la Llengua i les Sres. Melodie Adan i Fabiana Pons coordinadores projectes socioeducatius i voluntariat a SAÓ Prat. Totes elles van parlar de la importància del voluntariat a les seves entitats, quines funcions tenen i què és el que aporten les persones voluntàries.

MAS:  El Prat referma el seu compromís contra les violències masclistes abans del 25N


A la segona taula van seure la Sra. Elisabeth Pérez, voluntària de la Creu Roja; la Sra. Pilar Devesa, voluntària del projecte LECXIT; les Sres. Marisa Flores i Margarita Muñoz, voluntàries de GATS. Des de la pròpia experiència van parlar del fet que les havia portat a fer de voluntàries, el que aporta a les seves vides fer voluntariat i com la pandèmia havia afectat tant la tasca a desenvolupar en els diferents projectes.


Finalment la regidora de Participació Ciutadana, Esther Garcia, va donar per tancat l’acte amb un nou reconeixement a totes les persones que hi col·laboren en el dia a dia de la nostra comunitat de forma tant altruista i aportant el seu temps, el seu saber i la seva solidaritat, el que fa del Prat un lloc millor.

MAS:  Dieta mediterrània, relacions socials, descans, exercici i natura per gaudir d'una microbiota equilibrada


Podeu veure les fotos de l’acte al següent enllaç.


Si voleu participar com a persona voluntària a qualsevol dels projectes actius a la ciutat, teniu més informació a elprat.cat/voluntariat 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença l’Aula de Ciutadania amb una formació del Servei de Bon Veïnatge sobre la rehabilitació d’edificis
Artículo siguienteJornades europees de patrimoni, aquest cap de setmana al Museu Palau Mercader
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí