Inicio Actualidad L’entitat AMar realitzarà una neteja de la platja el proper divendres

L’entitat AMar realitzarà una neteja de la platja el proper divendres

Esteu aquí

L’objectiu és sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient i, més concretament, del mar i l’ecosistema marí.

dimarts, 10 agost, 2021 – 08:15


L’entitat AMar organitza una neteja de la platja del Prat el proper divendres 13 d’agost a les 19 h, conjuntament amb l’equip de socorristes que hi treballa al nostre litoral. És una de les accions que l’entitat duu a terme per posar en valor la necessitat de preservar els valors naturals de l’entorn, especialment el del mar, amenaçat per la brutícia i els plàstics que deixem a la sorra o aboquem a l’aigua.


AMar neix de la necessitat urgent de formar una societat compromesa amb la conservació i preservació del medi marí. És un grup de persones bussejadores amants del mar que, conscients de l’estat en el que es troben els nostres oceans, volen fer arribar a la major quantitat possible de persones el coneixement sobre els problemes que afecten actualment als ecosistemes marins i les possibles solucions que podem prendre a nivell individual i/o col·lectiu. AMar treballa amb una xarxa de centres de busseig sostenibles compromesos amb el món marí.


Si voleu formar part d’aquesta activitat, heu d’emplenar el formulari d’aquest enllaç. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí