Inicio Actualidad El Carnaval de l’Avarícia torna a omplir de festa, música i disfresses...

El Carnaval de l’Avarícia torna a omplir de festa, música i disfresses el Prat

Esteu aquí

La rua de Carnaval, un dels actes més esperats del calendari festiu popular, aplega dues mil persones i 19 comparses participants

dissabte, 10 febrer, 2024 – 23:00


Dissabte de Carnaval és dia de festa grossa. Molts grups, AMPA, AFA i entitats del Prat l’esperen amb il·lusió i el viuen amb alegria: és el moment d’omplir els carrers de colors i animació amb les comparses i disfresses de la rua de Carnaval.


Però la festa ha començat ben d’hora al matí, amb la cercavila de la Cort dels Pecats Capitals. Els pecats, acompanyats dels timbals i tambors de músics de Diables del Prat, han animat mercats, botigues i carrers, mentre omplien la caixa forta de bitllets i estalvis. En el camí, han coincidit amb la ballada de la colla Picacrestes, que mostraven les danses tradicionals del Carnestoltes del Prat, balls recuperats per la colla.


Ja a la tarda, l’Avarícia, pecat rei del Carnaval d’enguany, ha escampat la seva ànsia d’acumular estalvis i amb les butxaques ben plenes de bitllets, ha sortit al carrer amb ganes de gaudir de la rua de Carnaval.

MAS:  Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat


Dues mil persones i dinou comparses, després de molta feina i molts assajos, han lluït les millors disfresses, balls, música i bon rotllo durant tot el recorregut de la rua de Carnaval, des de La Capsa fins a arribar a la pl. de Catalunya. Allà, els esperaven les Autoritats del Carnaval i la música del DJ Topamí.


Com sempre, el Rei Carnestoltes ha quedat feliç de veure com els participants de la rua no han parat de ballar durant tot el recorregut, gaudint de la festa del Carnaval. Per aquest motiu ha atorgat els següents reconeixements:


 • Calerons i riqueses sobrevolaran el Delta, a la comparsa “Esquadró Delta” de l’Assoc. Gegantera Delta

 • Fem fora al senyor Burns a la comparsa, “L’Avarícia no “encaja” en nuestra rua” de l’AMPA Mare de Déu del Carme

 • Més imaginació i menys acumular divises, a la comparsa “Millor fantasiós que avariciós” de l’AFA Ramón Llull

 • Amb el teu tresor pirata ens quedarem, a la comparsa “Pirates del Sol Naixent” de l’Assoc. Lúdica Els Bitxos

 • Gran Arbre de vida, a la comparsa “Los Tamarianos” de la Residència El Tamariu

 • Pongo i Perdita amb Glamour, a la comparsa “Al Carnaval de la Seda brillem i l’avarícia en moda expressem” de l’AMPA La Seda

 • Tenim vacuna contra l’Avarícia, a la comparsa “El virus no s’ha anat, el virus es vol quedar” de l’Esplai GISC

 • Fira-choques Maravilla!!, a la comparsa “Contra la Avaricia “Els amics potablava” dan chocazos de diversión” dels Amics Pota Blava

 • Bosc Màgic dels elfs, a la comparsa “La Natura és màgia, no a l’avarícia humana” del CEIP Josep Tarradellas

 • Ullals esmolats, però no tant…, a la comparsa “Baby Sharks”

 • Arbres i ocells acumularem, a la comparsa “L’Avarícia no destruirà el nostre delta” de l’AFA Institut Escola Pepa Colomer

 • Living la Pachamama, a la comparsa “Que la nostra Avarícia no malmeti el planeta” de l’AFA Escola del Parc

 • Diners al Casino guanyarem!, a la comparsa “Viva Las Vegas” de l’Assoc. Orgull Pota Blava

 • Menjo 1 i compto 20!!, a la comparsa “Els COV Grossos més juganers! L’avarícia no té indret, llença el dau i mou l’esquelet” de l’Assoc. COVGrossos de la Cooperativa Obrera de Viviendas

 • La imaginació no té preu, a la comparsa “Fantasia” de l’Escola Galileo Galilei

 • Afluixa la mosca per no parar de ballar a la comparsa “Flying Free” d’Estudi10

 • Volant, volant, una gran tifa atraparem!, a la comparsa “L’Avarícia és una merda, però milions de mosques no poden estar equivocades”

 • Valhalla del Prat, a la comparsa “Ser generós et farà immortal” de l’AFA Jacint Verdaguer

 • La Reina de Cors guanyarà a l’Avarícia, a la comparsa “Ei! Alícia! El Darwin no té malícia, aquí no regna l’avarícia” de l’AMPA Escola Charles Darwin


Sa Majestat Carnestoltes agraeix a tots i totes les participants en la rua el seu entusiasme i ganes de fer #carnavaldelprat una gran festa.


Però això no s’ha acabat! La nit segueix a la festa de La Capsa i el Carnaval continua fins Dimecres de Cendra. Encara queden dies per ser garrepes, acumular diners, i sobretot, gaudir del #carnavaldelprat!


Compartirm amb vosaltres algunes imatges de la rua més abaix i al nostre perfil d’Instagram! Dilluns, els reportatges sencers. 

MAS:  Biblioteca i educació: un binomi històric

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEn Altres Paraules Late Xou. Vols participar-hi?
Artículo siguienteLas formaciones sociales ven un aumento en su demanda
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí