Inicio Actualidad Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

Esteu aquí

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a les fronteres

divendres, 27 gener, 2023 – 14:15


Ahir, dijous 26 de febrer, es va emetre a El Prat Ràdio el primer programa d’enguany de Girem el Món, l’espai radiofònic on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme unes accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món.


El primer programa de l’any va girar al voltant del racisme i la vulneració de Drets Humans a les fronteres. Durant el programa, l’alumnat va poder entrevisar a l’activista defensora Helena Maleno, experta en migracions i en la tracta d’éssers humans.

READ  Més de mig miler de persones refugiades d'Ucraïna han passat ja pel punt d'acollida instal·lat a Fundesplai amb l'acompanyament de la Creu Roja


Malono que ja ha participat en diverses activitats a la nostra ciutat, ha estat reconeguda amb nombrosos premis nacionals i internacionals, és autora del llibre “Mujer de Frontera” i també dirigeix la organització humanitària “Caminando Fronteras”,  que dona suport a les víctimes i denuncia les injustícies que es porten a terme a diferents fronteres internacionals.


Podeu escoltar el programa al següent enllaç.


Projecte intergeneracional


Girem el món és un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme unes accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món. L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i situacions que es donen al món i busquin solucions.

READ  Oci i cultura actualitzades cada setmana al portal Què Fer a Cornellà


A més, també és tracta d’una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes.


“Girem el món” és un programa mensual i està conduit per la periodista Neus Macias.


Podeu escoltar tot els programes que s’han dut de Girem el món a terme fins avui al següent enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anterior‘Què Fer a Cornellà’ es renova per potenciar la informació cultural i la presència a les xarxes
Artículo siguienteMecánica en Baix Llobregat: consejos para el cuidado de tu moto
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí