Inicio Actualidad La Jordiada, la gran cita de Cornellà amb la cultura popular i...

La Jordiada, la gran cita de Cornellà amb la cultura popular i tradicional catalana

Parlar de Sant Jordi a Cornellà és parlar sense cap mena de dubte de la Jordiada i d’una festa que s’ha convertit en tot un referent des de fa més de tres dècades per a la cultura popular i tradicional catalana, capitalitzada per la gran festa del parc de Can Mercader que enguany se celebra el diumenge 21 d’abril

La Jordiada és una celebració popular impulsada per una trentena d’entitats de la ciutat, organitzades en una comissió. Més enllà de la festa, durant deu dies, activitats culturals, musicals i familiars s’organitzen amb la diada de Sant Jordi com a rerefons. El pregó d’aquest any el realitzarà l’Agrupació Sardanista de Cornellà, amb motiu dels 40 anys del Ball de Diables de l’ASC, i també de la integració de l’entitat en la Federació Aplec de la Sardana de Cornellà, juntament amb els Amics de la Sardana. Serà al Castell de Cornellà, el dijous 18 d’abril, a les 20 hores, tot just acabada la cercavila popular que començarà al parc de Rosa Sensat.

MAS:  10 anys del Mercat d’Intercanvi de Joguines de les AMPA i AFA

També hi haurà propostes vinculades a l’excursionisme, activitats literàries, xerrades i sessions de contes, i activitats a les biblioteques emmarcades en la programació de 2024, que correspon a la 31a edició d’aquesta festa popular.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa ministra de Vivienda subraya la importancia crítica de Arabia Saudí como socio económico para España
Artículo siguienteEl Parc del Fondo d’en Peixo tornarà a ser l’escenari principal d’un Sant Jordi carregat d’activitats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí