Inicio Actualidad El Parc del Fondo d’en Peixo tornarà a ser l’escenari principal d’un...

El Parc del Fondo d’en Peixo tornarà a ser l’escenari principal d’un Sant Jordi carregat d’activitats

Esteu aquí

Nombrosos autors i autores locals han presentat els seus llibres en el marc del Primavera de llibres i lletres, i la ràdio celebrarà el seu aniversari amb una programació al parc, on s’aplegaran entitats i parades de llibres i roses

dijous, 18 abril, 2024 – 14:00


El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a acollir les activitats principals de la diada de Sant Jordi al Prat. Des d’un escenari, l’emissora municipal elprat.ràdio, que aquell dia celebrarà el 22è aniversari, dinamitzarà la jornada, del matí al vespre, amb programes especials d’entrevistes a escriptores i escriptors, música i informació. A més, les paradetes de venda de llibres i roses,  així com les d’entitats, es desplegaran pel parc. La cultura popular també tindrà el seu espai en la celebració i, de set a vuit, es farà la tradicional ballada de sardanes. La música acompanyarà la jornada i, per a qui vulgui omplir l’estómac sense abandonar la festa, hi haurà una food truck.  

MAS:  La Xarxa d'Orientació professional del Prat enceta el curs tractant diferents projectes per joves i adults


Més enllà de les propostes d’aquest escenari consolidat, cal destacar que a la plaça de l’Agricultura tindrà lloc una activitat més matinera: un recital de lectura del recull de poemes i relats breus de la gent gran del Prat, que enguany celebra la 27a edició. El llibret que s’ha editat amb totes les obres rebudes es donarà a les persones participants durant l’acte, que arrencarà a les 10:30 h.


Així mateix, cal recordar que fins al 24 d’abril segueix en marxa el cicle Primavera de Llibres i Lletres, un conjunt de propostes literàries pensades per fomentar i gaudir del plaer de la lectura i l’escriptura, que inclou activitats en formats diversos i adreçades a diferents públics. Consulteu-ne el programa. Una de les seves impulsores és la Biblioteca Antonio Martín, que ha preparat una selecció de novetats editorials d’autoria pratenca i una altra de publicacions sobre el patrimoni cultural i històric de la ciutat.  

MAS:  La Big Band de L'Escola actua a l'Ecarxofa&Jazz


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Jordiada, la gran cita de Cornellà amb la cultura popular i tradicional catalana
Artículo siguienteCeremonia en la Universidad Alfonso X el Sabio concede doctor honoris causa a Robert Langer
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí