Inicio Actualidad Ja es pot visitar “La nova mirada de Santa Yalla”, una exposició...

Ja es pot visitar “La nova mirada de Santa Yalla”, una exposició per conèixer el treball de cooperació que tracta d’evitar diferents trastorns oculars al Senegal

Esteu aquí

Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer a la ciutadania l’objectiu principal del Pla Director de Cooperació, com és contribuir des de la dimensió local, a la Justícia Global, en el marc de l’agenda 2030 i dels ODS i la protecció dels Drets Humans i la Pau

dilluns, 15 abril, 2024 – 13:15


Al Senegal unes 200.000 persones són cegues i més de 400.000 presenten trastorns oculars importants. Les principals problemàtiques són la manca de personal qualificat i el cos elevat de les correccions òptiques.

MAS:  Parades de llibres i roses ompliran de color i llum la ciutat aquest diumenge


La Fundació Ètnia, juntament amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament del Prat, està desenvolupant i promovent una xarxa d’òptiques solidàries al sud del Senegal, gestionades per associacions de dones.


Per tal de donar a conèixer tot aquest treball solidari, i en el marc Dia Mundial de la Salut, la nostra ciutat acull una exposició que explica tot el recorregut d’aquesta iniciativa.


El projecte “La vista es la vida” ja ha obert la seva primera òptica solidària a Santa Yalla, a la ciutat de Ziguinchor, i preveu obrir-ne més, a la resta del país africà.


Inauguració


El proper 17 d’abril, a les 16 h, tindrà lloc la inauguració de “La nova mirada de Santa Yalla”. A l’exposició, que es troba ubicada al carrer Túria, 9 (davant dels Jutjats) està convidada tota la ciutadania, entitats i centres educatius de la ciutat.

MAS:  Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021


“La nova mirada de Santa Yalla” es podrà visitar fins el proper divendres, 3 de maig. Per dur-la a terme, cal concertar una, a través de correu electrònic a: company@elprat.cat 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNous perfils oficials a Instagram i a Facebook
Artículo siguienteBilbao acoge la gran feria tecnológica de la industria alimentaria con importantes delegaciones internacionales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí