Inicio Actualidad Parades de llibres i roses ompliran de color i llum la ciutat...

Parades de llibres i roses ompliran de color i llum la ciutat aquest diumenge

Diumenge 23 d’abril torna a ser una de les jornades més boniques de casa nostra: arriba Sant Jordi 2023. Després de pandèmies, restriccions i la tornada a la normalitat, aquest any tampoc serà una festa del llibre i la rosa qualsevol, i és que Cornellà tornarà a florir de parades de llibres i roses. El comerç local (les botigues de flors) faran propostes variades i molt originals per als que vulguin fer un regal especial.

Al carrer, les paradetes d’entitats, ampa’s, associacions de veïns i moltes altres també ens oferiran la possibilitat d’ adquirir les roses que regalar a les persones estimades: flors naturals, de roba, de paper, punts de llibre, en forma de fermalls…

MAS:  El directiu d'Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum

L’altre protagonista de la jornada, el llibre també serà present als carrers principals, la Rambla, la plaça de Sant Ildefons,  i altres carrers a diferents barris per celebrar Sant Jordi sense sortir de casa i omplir de color i històries la nostra ciutat. Alguns espais com la llibreria La Florida comptarà amb la presència d’autors locals que signaran llibres. (Consulteu més informació a la revista cultural Què Fer a Cornellà)

I com també és tradició a la ciutat tant llibres com roses vestiran la Jordiada al parc de Can Mercader. Bon Sant Jordi!

Descarrega’t aquí el programa de la Jordiada


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes biblioteques commemoren Sant Jordi amb activitats i propostes de lectures per a totes les edats
Artículo siguienteAquest diumenge celebrem la XXX Jordiada al parc de Can Mercader
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí