Inicio Actualidad Nous perfils oficials a Instagram i a Facebook

Nous perfils oficials a Instagram i a Facebook

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa un nou perfil institucional a Instagram (

Aquests nous perfils permetran agilitzar la comunicació entre la institució i la ciutadania de manera més eficient. Són canals complementaris a tots els serveis d’atenció que s’ofereixen a la ciutadania en l’era digital, com ara l’app de seguretat, l’OAC 360º o la plataforma A prop teu.

Des del 15 d’abril, es posen en marxa aquests dos nous canals amb publicacions diàries d’actualitat, com poden ser temes de seguretat, d’actuacions a l’espai públic, d’activitats educatives, de serveis socials, campanyes ciutadanes, matriculacions, serveis municipals…

En paral·lel, es reordenaran altres perfils municipals existents per mantenir la seva vinculació amb col·lectius més específics, com són: @cornellajove, @esportscornella, @queferacornella, @museuscornella i @igualtatcornella, entre altres.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Trágico desenlace en Barcelona: fallece motorista gallego en accidente vial

L’objectiu, en definitiva, és posar a disposició de la població canals que facilitin la interactuació i la comunicació amb el consistori de forma ràpida i efectiva, i que siguin una font oficial perquè els ciutadans estiguin informats.

QUÈ PUBLICARAN ELS PERFILS OFICIALS?

En els perfils oficials de l’Ajuntament a Facebook i a Instagram es publicaran aspectes relacionats amb les prioritats polítiques municipals: manteniment i neteja, seguretat, habitatge i igualtat.

Talls de carrers per obres, convocatòries d’oferta pública ocupacional, el termini de preinscripcions escolars, la posada en marxa de noves obres o una activitat cultural destacada del cap de setmana. Aquests i altres temes seran compartits a través d’@aj.cornella (a Instagram) i d’@aj.cornellallobregat (Facebook).

MAS:  Comença el 13è Concurs de teatre amateur Ciutat de Cornellà

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAjuts per pagar el lloguer
Artículo siguienteJa es pot visitar “La nova mirada de Santa Yalla”, una exposició per conèixer el treball de cooperació que tracta d’evitar diferents trastorns oculars al Senegal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí