Inicio Actualidad Ajuts per pagar el lloguer

Ajuts per pagar el lloguer

L’Oficina Local d’Habitatge ajuda a tramitar les subvencions per a facilitar l’emancipació i el pagament d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o cessió d’ús. Aquestes ajudes, que finança la Generalitat, es dirigeixen a persones amb ingressos per sota del nivell que especifica cada convocatòria.

Existeixen tres convocatòries diferents segons el grup d’edat: per a joves (persones de 35 anys o menys), per a majors (de 65 anys o més) o el col·lectiu intermedi (de 36 a 64 anys en el moment de la sol·licitud) dirigit als sectors de la població en risc d’exclusió residencial. En aquest últim cas, la convocatòria està oberta entre el 15 d’abril i el 10 de maig.

MAS:  Jornada d'orientació a les famílies de Sensibilització Artística

Els requisits comuns són estar empadronat en l’habitatge per a la qual se sol·licita l’ajut i disposar del contracte de lloguer o cessió d’ús. En cada cas, varia el llindar d’ingressos màxim i la quantia de l’ajuda.

Oficina Local d’Habitatge


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBaleares: el agua en el centro de la estrategia medioambiental de Marga Prohens
Artículo siguienteNous perfils oficials a Instagram i a Facebook
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí