Inicio Actualidad Ciutats Defensores dels Drets Humans se celebra també a Cornellà

Ciutats Defensores dels Drets Humans se celebra també a Cornellà

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte promogut pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, que es coordina amb 30 municipis, entre ells Cornellà, i que consisteix bàsicament a organitzar xerrades en instituts per conscienciar sobre els drets humans i la vulneració d’aquests en alguns indrets del planeta.

A través de la iniciativa de les Ciutats Defensores, es desenvolupen dos objectius: d’una banda, posar en coneixement als joves de les situacions de vulneració de drets humans que es viuen en algunes regions del món i, d’altra, cobrir la necessitat que tenen les persones que viuen aquestes desigualtats d’explicar els seus casos i les seves experiències, a l’arribar al nostre país.

MAS:  Hacienda resuelve en contra de otro concurso de Aena recurrido por TECNIBERIA en el que la adjudicación se decidía por subasta electrónica

La gira de conferències, que enguany arriba a la seva 14a edició, se celebra del 8 al 19 d’abril, en quatre instituts de la nostra localitat: Francesc Macià, Esteve Terradas, Neus Català i Maria Aurèlia Capmany. El lema d’aquesta temporada de primavera és ‘Defensem qui defensa’, amb l’objectiu de destacar la feina de les persones que defensen els drets humans i que lluiten en contra de la vulneració de drets civils i humans arreu del planeta.

D’aquesta manera, els conferenciants són els següents: Mai Shanin i Iris Gur, de Combatants for Peace (dret a la pau, de Palestina i d’Israel); Catalina Salazar (dret a la igualtat, de Xile); Karima Shujazada (drets de les dones i persones refugiades, de l’Afganistan); Yselm, hijo del desierto (drets civils i polítics, del Sàhara Occidental); Sara López (drets dels pobles indígenes i al medi ambient, de Mèxic) i Bisharo Ali Huessein (drets de les nenes i les dones, de Kenya).

MAS:  L’Ajuntament de Cornellà impulsa la recuperació d’activitats culturals, familiars i esportives als carrers

Per a més informació:

Ciutats dels Drets Humans


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa dirección de Konecta ahora en manos de Nourdine Bihmane como CEO
Artículo siguienteAzerbaiyán: paisajes inolvidables y cultura excepcional
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí