Inicio Actualidad El Servei de Mediació ensenya la seva metodologia de treball a l’alumnat...

El Servei de Mediació ensenya la seva metodologia de treball a l’alumnat d’un Cicle Formatiu d’Integració Social

dijous, 4 abril, 2024 – 14:45


El passat dimecres, 3 d’abril, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària de l’Ajuntament va rebre la visita d’una vintena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social (CFGS), de l’Escola Sopeña de Barcelona.


Degut a l’itinerari formatiu d’aquest cicle superior, l’alumnat barcelonès estava interessat en conèixer el funcionament intern d’un servei de medicació comunitària municipal. Gràcies a la seva trajectòria, de més de 25 anys d’experiència, el del Prat va ser el servei escollit.


La presentació del servei, que es va dur a terme a les Cases d’en Puig, es va fer a través d’un cercle de diàleg on les i els alumnes van poder preguntar i trobar respostes als seus interessos i inquietuds, sobre la pràctica mediadora.

MAS:  BioDiverCiutat: El Prat participa en la competició internacional per a la biodiversitat urbana a través de BioPrat


Durant la trobada van conèixer com és el dia a dia del servei i com es gestiona un cas des del mateix moment en que la ciutadania necessita fer-ne ús.


També van aprendre eines i recursos per crear un espai de diàleg, amb el qual poder resoldre els conflictes que es produeixen a l’entorn personal i quotidià, de manera pacífica, imparcial i confidencial.


Tant per al personal municipal del servei com per l’alumnat de l’Escola Sopeña, va ser una experiència molt gratificadora que va permetre ambdues parts reflexionar sobre les diferents casuístiques i situacions de la pràctica mediadora.


Més informació          


El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària és gratuït i aborda tota mena de conflictes relacionats amb la convivència quotidiana dins del municipi. Podeu trobar més informació al seu espai web.

MAS:  Ja és aquí el Carnaval de l'Avarícia!


El servei s’ubica a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) i s’hi pot contactar presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del correu mediacio@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAsí duplicaban las tarjetas de teléfono esta banda que ha caído en Zamora
Artículo siguienteEl avance de la industria geocientífica gracias a China, Arabia Saudí y Australia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí