Inicio Actualidad Nova programació en els centres cívics

Nova programació en els centres cívics

Els centres cívics de Cornellà han obert les inscripcions de la seva oferta de cursos del tercer trimestre. La programació comença a l’abril i s’allarga fins al juny, amb una varietat de tallers presencials de temàtiques molt diverses i a preus que intenten ser accessibles a totes les butxaques. Les inscripcions ja han començat i estaran obertes fins al 28 de març –en el cas del Centre Cívic La Gavarra- i fins a omplir cursos –en el cas del Centre Cívic de Sant Ildefons-.

Com és habitual, l’oferta formativa es divideix en diferents categories. Per exemple, les ofertes sobre cos i ment contemplen des del tradicional curs de risoteràpia (en el C.C. La Gavarra) fins a sessions de ioga (en els dos equipaments) o classes de taitxí, d’estimulació de la memòria i relaxació, en el de Sant Ildefons.

MAS:  Ens preparem per a la Festa Major 2023!

També hi ha cursos de cuina pràctica, de menús familiars o de plats que apareixen en llibres (en el C.C. Sant Ildefons), grup de conversa en anglès (C.C. La Gavarra), tallers de moda (C.C. La Gavarra) i tallers de ciència gratuïts per a infants (C.C. Sant Ildefons).

Les inscripcions es poden fer presencialment, per telèfon o per correu electrònic. Els cursos tenen descomptes de fins al 40%, d’acord amb les bases establertes per cadascun dels equipaments.

Consulta la nova programació

Centre Cívic Sant Ildefons:
de la Gerdera, s/n
de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i de 15.30 a 21 h
93 375 63 29
ccsildefons@aj-cornella.cat

|

Centre Cívic La Gavarra
de Mossèn Andreu, 13-19
de dilluns a divendres, de 17 a 21 h
93 376 20 11 (ext.1060)
ccgavarra@aj-cornella.cat
ccjngarcia-nieto@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -

Artículo anteriorGaratge Pobla: tu taller de confianza en La Pobla de Segur para el cambio de correa de distribución
Artículo siguienteDesirée Bela-Lobedde: “L’educació antiracista ha de ser un aprenentatge constant, no només durant els primers anys de vida”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí