Inicio Actualidad Dos guardons per a l’Escola Bernat Metge en la First Lego League...

Dos guardons per a l’Escola Bernat Metge en la First Lego League Challenge

Esteu aquí

Va rebre els premis Joves Promeses i Valors Fonamentals First

dijous, 21 març, 2024 – 08:45


L’Escola Bernat Metge va rebre els premis Joves Promeses i Valors Fonamentals First en la categoria Challenge del programa First Lego League, una experiència educativa per a participants de 10 a 16 anys que, a través d’un treball per equips i amb l’acompanyament d’un entrenador/professor, vol fomentar les vocacions científiques i tecnològiques mitjançant el desenvolupament de projectes i la robòtica educativa.


Preparació des del mes de setembre


L’alumnat de 6è de Primària ha estat preparant la participació a la First Lego League des del mes de setembre. Va organitzar-se en dos equips, Bernat Roboclub i Robogames BM, i va desenvolupar els projectes d’innovació i la construcció i la programació del seu robot. La novetat principal d’aquest curs va raure en el fet que els nens i nenes havien de crear projectes d’innovació que donessin a conèixer les seves aficions a través de la tecnologia i les arts, Football & Crafts i Videogames Museum.

MAS:  Es posa en marxa el projecte de “Comunitats amables” al Prat


Els dos equips van participar en el programa on line. Van exhibir els projectes d’innovació i els dissenys dels robots, que van mostrar a través de les presentacions Robogol i McQueen. Finalment, els dos equips van completar les seves partides amb els robots a la taula de joc, en una actuació molt meritòria que va ser reconeguda amb dos guardons. L’equip Bernat RoboClub va endur-se el premi Joves Promeses, mentre que l’equip Robogames BM va obtenir el premi de Valors Fonamentals First.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSemana Santa: ¿Cobraré mi pensión en Baix Llobregat? Consulta nuestro calendario para descubrirlo
Artículo siguienteGaratge Pobla: tu taller de confianza en La Pobla de Segur para el cambio de correa de distribución
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí