Inicio Actualidad S’inicia el període de preinscripcions per a infantil, primària i secundària obligatòria

S’inicia el període de preinscripcions per a infantil, primària i secundària obligatòria

Després de les jornades de portes obertes que s’han dut a terme en les escoles públiques i concertades i en els instituts de la ciutat, ara arriba el moment d’iniciar el procés de preinscripció de cara al proper curs.

Aquest és el primer pas en el procés de matriculació de cara al curs 2024-2025. La fase de la preinscripció i de presentació de documents serveix per acreditar els punts de preferència de cada infant en el moment de l’atorgament de les places. Després del període de preinscripcions i de presentació de documentació, es publicaran les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional (el 17 d’abril tant per a infantil i primària, com a secundària obligatòria). Posteriorment, es publica la llista de sol·licituds amb la puntuació i el número de desempat corresponent (el 25 d’abril).

MAS:  Aquest cap de setmana se celebra el Festival de Música per la Igualtat i la 6a Cursa de la Dona

La matriculació es podrà realitzar del 18 al 26 de juny per a infantil, primària i secundària obligatòria.

Dues zones educatives a Cornellà

La novetat del procés de preinscripció aquest any a Cornellà és que la Generalitat ha dividit la nostra localitat en dues zones. Són la Zona 1 i la Zona 2.

La Zona 1 aglutina els barris de Sant Ildefons, Gavarra, Almeda i Pedró i les següents escoles:  Montserrat, Alexandre Galí, Torre de la Miranda, Sant Ildefons, Sant Miquel, Ignasi Iglesias, El Pilar, Santa Eulàlia, Jacint Verdaguer, Betània, Antoni Gaudí, Mediterrània, Martinet i Dolors Almeda.

Pel que fa a la Zona 2, aquesta inclou els barris Centre, Riera i Fontsanta-Fatjó i els següents centres educatius: Suris, Anselm Clavé, Els Pins, Sagrada Família, L’Areny i Abat Oliba.

MAS:  Nou cicle de xerrades sobre consum

Trobareu més informació sobre el procés de preinscripció a la pàgina de la Generalitat de Catalunya. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa receta de butifarra amb mongetes, por Carnisseria Codina
Artículo siguienteCornellà aplica l’actual normativa per la sequera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí