Inicio Actualidad Comencen les obres dels carrers d’Ignasi Iglesias, de Sevilla i de Granada

Comencen les obres dels carrers d’Ignasi Iglesias, de Sevilla i de Granada

Aquest mes han començat les obres de transformació del carrer d’Ignasi Iglesias, de Sevilla i de Granada (barri Pedró), amb un cost d’1.294.006,86 euros (IVA inclòs), finançats entre l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Els objectius d’aquesta remodelació són pacificar el trànsit i impulsar la mobilitat sostenible, amb la creació de carrils bici. També s’aposta per millorar l’accessibilitat d’aquesta zona, amb l’eixamplament de les voreres. La reforma millorarà la imatge paisatgística urbana i es garantirà el confort per als vianants. 

De fet, la naturalització de l’espai públic serà també altre dels protagonistes. Se seguirà el model de la resta de les obres impulsades recentment a Cornellà i es crearan jardins lineals entre el límit de la vorera i la calçada. Aquests parterres permetran la infiltració d’aigua de la pluja i tindran arbustos, amb espècies mediterrànies adaptades a l’estrès hídric. 

MAS:  Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

Reordenar els usos i els elements de la zona també és altra de les prioritats de les obres i una de les accions que es durà a terme serà allunyar de la zona de gir de vehicles un dels passos de vianants situat davant d’un equipament municipal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Hallan un cadáver en el río Ter en Girona
Artículo siguienteEl projecte municipal de Comunitats Amables presentat com exemple de bona pràctica a la Diputació de Barcelona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí